Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Υπουργός ο Δάνης Τζαμτζής;

"Αν με καλέσει ο Πρωθυπουργός, λέω ευθέως ότι δεν πρόκειται να πω όχι"

Όσο περνά ο καιρός, τόσο «φουντώνουν» οι φήμες που θέλουν τον Δάνη Τζαμτζή να συμμετέχει ως υπουργός ή υφυπουργός στην Κυβέρνηση μετά τον επικείμενο ανασχηματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομα του δραστήριου Βουλευτή Πέλλας της ΝΔ, «παίζει» έντονα τόσο για το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, όσο για το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο ίδιος ο κ. Τζαμτζής σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Aridaia News, εμφανίστηκε έτοιμος να αναλάβει μια τόσο μεγάλη ευθύνη όποτε του ζητηθεί, καθώς όπως είχε πει, πάντοτε είναι μαχητής.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει τα εξής, σχετικά με αυτό το θέμα:

«Αν με καλέσει ο Πρωθυπουργός, λέω ευθέως ότι δεν πρόκειται να πω όχι. Μια ζωή ήμουν στα δύσκολα, από την ώρα που κατάλαβα τον εαυτό μου. Από 10 χρονών έμεινα ορφανός από πατέρα και πάλευα μόνος μου, χωρίς πλάτες κανενός, πέραν από κάποιους συγγενείς μου. Μεγάλωσα παλεύοντας με τα κτήματα. Αγωνίστηκα στη ζωή μου. Φοιτούσα ξεφορτώνοντας φορτηγά στη λαχαναγορά ή πουλώντας βιβλία. Πάλεψα στη ζωή μου. Δεν χρωστάω σε κανένα. Έχω μάθει στα δύσκολα. Αν με καλέσει ο Πρωθυπουργός θα δηλώσω παρών και θα δώσω τη μάχη δυνατά».

10 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Ο ΔΑΝΗΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΜΟΥ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ, ΟΜΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΑΝΤΑΜΟΙΒΕΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OLOI LEVENTES EINAI. KANANE THN ALMWPOIA ENA XWRIO. EFHGE H DEH EFHGE O OTE EFIGE H EFORIA EFIGE TO IKA EFIGAN OLES OI YPHRESIES.KAI ESEIS KATHESTE KAI LETE MPRAVO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άλλο με το Τοτό το ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΟΤΖΑΜΤΖΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΡΕ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ν.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΡΕΣΕΙΣ Β...Η!

      Διαγραφή
    2. Του Καρασμανη μηπως του στοιχισε εκεινο το μισοΟΧΙ;

      Διαγραφή
  5. aridaia news μας τα εχεις κανει πεπονια με τον Τζαμτζη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..αν ειχες αρχ..ια σαν πεπονια θαγραφες και τ ονομα σου, αλλα μαλλον ελιτσες καλαμων εχεις..ανωνημε.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News