Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Την πιο ακριβή μετεγγραφή της ιστορίας ετοιμάζει η Ρεάλ

Ο πρόεδρος της βασίλισσας σκοπεύει να προσφέρει 100.000.000 ευρώ στην Τότεναμ τον Γκάρεθ Μπέιλ

Τη χρονιά που πέρασε θέλουν να την ξεχάσουν οι άνθρωποι της Ρεάλ και ο Φλορεντίνο Πέρεθ προσπαθεί να ζεστάνει τον κόσμο της ομάδας.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ο διακαής πόθος και ο πρόεδρος της βασίλισσας ετοιμάζεται να βγάλει 100 εκ. ευρώ από τα ταμεία του συλλόγου και να πραγματοποιήσει την πιο ακριβή μετεγγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να μην έχει ανακοινώσει τον νέο της προπονητή, την Τρίτη ο Γιουπ Χάινκες δίνει συνέντευξη Τύπου και δεν αποκλείεται να αποκαλύψει ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μαδρίτη, αλλά ο Πέρεθ προσπαθεί να κάνει δύο σπουδαίες μετεγγραφές.

Όπως γράφει η "Sunday Times", ο πρόεδρος της βασίλισσας σκοπεύει να προσφέρει 100.000.000 ευρώ στην Τότεναμ τον Γκάρεθ Μπέιλ και να κάνει την ακριβότερη μετεγγραφή όλων των εποχών.

Οι προσπάθειες δεν σταματούν εκεί αφού η Ρεάλ θέλει και τον Σουάρες της Λίβερπουλ ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να μετακομίσει στη Μαδρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News