Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Νίκη γοήτρου για τον Αλμωπό - Πανηγυρίζουν την άνοδο τα Μουδανιά

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Νίκη γοήτρου πήρε ο Αλμωπός καθώς στο τελευταίο παιχνίδι για φέτος επικράτησε με σκορ 4 – 2 του ΜΑ Βαφειοχωρίου και πήρε την Τρίτη θέση.

Το παιχνίδι ήταν καλό και στο πρώτο μέρος δεν έγινα κάτι ιδιαίτερο, ενώ σε όσες ευκαιρίες υπήρξαν οι επιθετικοί δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Στην επανάληψη είχαμε βροχή από γκολ καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στα λεπτά και πέτυχαν δύο γρήγορα τέρματα απάντησαν όμως οι φιλοξενούμενοι και ισοφάρισαν όμως οι παίκτες του Αλμωπού δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με δύο γκολ πήραν τη νίκη.

Στο 53’ ο Γιώργος Ελευθεριάδης έγραψε το 1 – 0 ενώ στο 59’ ο Λάζαρος Ελευθεριάδης έγραψε το 2 – 0. Στο 72’ ο Μάκης Γρηγοράκης έγραψε το 2 – 1 μειώνοντας το σκορ για τον ΜΑ που στο 77’ ισοφάρισε όταν ο Σταύρος Κέλτσος με πέναλτι έγραψε το 2 – 2. Στο 81’ ο Γιώργος Ελευθεριάδης έγραψε το 3 – 2 και το τελικό 4 – 2 έγινε στο 84’ από τον Χρήστο Τσακώνη.

Άριστος ο διαιτητής Κατής (Ναούμ – Κρομηλίδης) Φλώρινας.

Η σύνθεση των νικητών:

Παυριανίδης, Ελευθεριάδης Θ., ΔΕΜΙΡΗΣ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, Μιχαηλίδης, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Γ., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Λ. (70’ Τσιμτσιρίδης), ΣΑΒΒΙΔΗΣ, Μποζίνης (80’ Μονογενίδης), Παπαδόπουλος (46’ Τσακώνης), Δημητριάδης.

Στη Γ' Εθνική ο Π.Ο. Ν. Μουδανιών

Ανώτερος ο Π.Ο. Ν. Μουδανιών πέρασε νικηφόρα από το Νεόκαστρο επικρατώντας του τοπικού Αχιλλέα με σκορ 2 – 1 σε ένα παιχνίδι που έγινε παρουσία 1000 θεατών και ανέβηκε πανηγυρικά στη Γ’ Εθνική.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους νωρίς-νωρίς, καθώς πήραν το προβάδισμα στο σκορ και αυτή η εξέλιξη άγχωσε τους γηπεδούχους που προσπάθησαν να αντιδράσουν, ενώ το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων ουσιαστικά έδωσε τέλος στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, έχασαν 2-3 ευκαιρίες, είχαν και ένα δοκάρι σε κεφαλιά του Καφέ και από εκεί και πέρα το παιχνίδι κύλησε με δυνατές μονομαχίες στον χώρο του κέντρου, έγινε ιδιαίτερα σκληρό και τελικά το τέλος του βρήκε τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν την άνοδο στη Γ’ Εθνική μαζί με τους περίπου 100 ηρωικούς φιλάθλους που τους ακολούθησαν στο Νεόκαστρο.

Στο 3’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ το οποίο εκτέλεσε με επιτυχία ο Φέλιξ Κελεσίδης γράφοντας το 0 – 1 ενώ στο 28’ ο Χριστόφορος Ταρασίδης με κοντινό πλασέ μετά από ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα έγραψε το 0 – 2. Στο 44’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύκολα ο Δημήτρης Καφές και έγραψε το 1 – 2.

Άριστος ο διαιτητής Τοπούζης (Χαρίτσης - Χουσκόγλου) Θράκης.

Η σύνθεση των γηπεδούχων:

Μπέλλος, Ζαμπούρης, Περπερίδης, Καράγαλης, Κατσόγλου, Κάρτας, Κετεσίδης, Σπάσιτς, Γεροθανάσης (87’ Ντόι), Παναγιωτόπουλος, Ταρασίδης (70’ Βαν Τόρεν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News