Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Τι άλλο θα ακούσουμε... Ο Παπανδρέου ετοιμάζει αντιμνημονιακό πολιτικό φορέα!

Επιδιώκει να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή και να κινηθεί αντιμνημονιακά

Την ολική επαναφορά του στην πολιτική σκηνή ετοιμάζει ο Γιώργος Παπανδρέου με την δημιουργία νέου πολιτικού φορέα, επιθυμώντας να εκφράσει την ευρύτερη δημοκρατική παράταξη.

Όπως αναφέρει το «Πρώτο Θέμα» τον τελευταίο καιρό, στις διαλέξεις του ανά την υφήλιο ο κ. Παπανδρέου έχει υιοθετήσει ρητορική ρήξης με την τρόικα και το ΔΝΤ, ενώ επικρίνει για καθυστερήσεις τους ηγέτες της Ε.Ε.

Με παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες ανά την Ελλάδα ο κ. Παπανδρέου θα επιδιώξει να δείξει ότι για την έξοδο της χώρας από την κρίση απαιτείται ένας ευρύς διάλογος παράλληλα με την υιοθέτηση μιας πολιτικής μεταρρυθμίσεων την οποία ο ίδιος θεωρεί ότι ξεκίνησε αλλά δεν κατάφερε να υλοποιήσει λόγω συντονισμένων αντιδράσεων.

Απώτερος σκοπός του είναι να επανασυγκολλήσει τα συντρίμμια του μεσαίου χώρου, ενώ τους τελευταίους μήνες δεν έχει κάνει δηλώσεις στήριξης της πολιτικής που ακολουθείται από την κυβέρνηση του Α. Σαμαρά για να προλειάνει το έδαφος για να κινηθεί αντιμνημονιακά.

5 σχόλια:

  1. Στο δαφνι ρεεεεεεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΙΟΣ Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ;,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το άτομο είναι αλλού. Πολύ αλλού.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχαχ γελιο που θα πεσει!!! ΓΙΩΡΓΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΙ Η ΧΩΡΑ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ, ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ? ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News