Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

Με το υπάρχον υλικό θα πορευτεί η Ένωση Τσάκων από τη στιγμή που ο νέος προπονητής Γιώργος Κορέλας έχει αξιολογήσει τους παίκτες και θεωρεί ότι είναι ικανοί για να στηριχθεί η ομάδα πάνω τους. Όλα αυτά βέβαια εκτός απροόπτου καθώς πάντα είναι δέλεαρ κάποιοι παίκτες – λαβράκια.

Αρκετά πιθανή μοιάζει η περίπτωση ο νεαρός επιθετικός Ντούλης Μπαρδάκης που αγωνίζεται εδώ και μία διετία στον Άρη Παλαιφύτου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό Γαλατάδων καθώς είναι η ομάδα της γενέτειρας του και ουσιαστικά εκεί έμαθε τα πρώτα μυστικά της μπάλας.

Τον Ιούνιο πρέπει να περιμένουμε να περάσει για να μάθουμε αν ο Γιάννης Τρυφωνίδης θα παραμείνει στον προεδρικό θώκο του Άγρα και την επόμενη σαιζόν. Μέχρι τότε όλα είναι στον αέρα και κανείς δεν γνωρίζει τι εξελίξεις θα υπάρχουν για μια ομάδα που ήταν εκ των πρωταγωνιστών πέρσι.

Πιστός στρατιώτης του Εθνικού Αριδαίας δηλώνει ο γνωστός Τζοφ που προσφέρει επί σειρά ετών και συνεχίζει. Από όποια θέση κι αν του ζητηθεί είναι έτοιμος να βοηθήσει και σίγουρα χρειάζονται τέτοιοι άνθρωποι σε όλες τις ομάδες.

Ανοιχτό παραμένει το θέμα της παραμονή ή όχι στον ΜΑ Όρμας των Αφών Γιώργου και Λευτέρη Θωμά μετά την πολύ καλή περσινή σαιζόν όπου παρά τα προβλήματα λόγω σχολικών υποχρεώσεων βοήθησαν και με το παραπάνω τους νεοφώτιστους να παραμείνουν στην Α1.

Ο Απόστολος Τσόπτσης θα είναι ο νέος προπονητής στον ΜΑ Εσωβάλτων ενώ αναμένεται να βοηθήσει με την παρουσία του και σαν ποδοσφαιριστής καθώς παρά τα χρόνια του παραμένει ακμαίος και δυνατός. Πρόκειται για μια πολύ καλή κίνηση που αναμένεται να βοηθήσει πολύ την ομάδα.

Στον Ηρακλή Άσπρου η Διοίκηση άκρως μυστικά ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Μπέτα και έτσι έλυσε ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα. Από εδώ και πέρα θα επιδιωχθεί να γίνουν επαφές με παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα που έχει βάλει φέτος πολύ ψηλά τον πήχη.

Η πολύ καλή σαιζόν που πραγματοποίηση με τον ΜΑ Ν. Μυλοτόπου ο νεαρός μέσος Βασίλης Τσόρμπας στάθηκε αρκετή για να υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών ώστε να εντάξουν στο ρόστερ τους τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που δείχνει να έχει μεγάλα περιθώρια εξέλιξης.

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Αλεξανδρίδη ανακοίνωσε η Δόξα Ριζού. Η ομάδα κάνει προσπάθειες και επιθυμία της διοίκησης είναι να γίνει ανταγωνιστική.

Κοντά σε μεγάλη μεταγραφική επιτυχία βρίσκεται ο Ηρακλής Άσπρου καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συμφωνήσει με τον έμπειρο μέσο Βαγγέλη Αντωνιάδη που πέρσι αγωνιζόταν στον Άρη Προφήτη Ηλία ενώ είναι σίγουρη και η επιστροφή μετά από πολλά χρόνια του έμπειρου επιθετικού Ευθύμη Μπουρνάζη που πέρσι αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό Γαλατάδων. Αναμένονται κι άλλες κινήσεις που θα κάνουν πάταγο και την ομάδα πρωταγωνίστρια στην Α’ Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News