Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Μεγάλο ενδιαφέρον για τις Δημοτικές Εκλογές στην Αλμωπία - Ποιοι θέλουν να είναι υποψήφιοι

Το Aridaia News σας παρουσιάζει όλα τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Αλμωπίας

Ένας χρόνος απέμεινε μέχρι τις επόμενες Δημοτικές Εκλογές και το Aridaia News σας παρουσιάζει όλα τα πρόσωπα που ενδιαφέρονται να διεκδικήσουν τον Δημαρχιακό θώκο του Δήμου Αλμωπίας:

 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΣΟΗΣ: Ο νυν Δήμαρχος Αλμωπίας είναι ο μόνος που έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα είναι ξανά υποψήφιος. Μάλιστα, στις δηλώσεις του έκανε λόγο για συνέχεια του έργου του στη δεύτερη τετραετία. Ο κ. Πασόης αναμένεται να κατέβει στις εκλογές με αρκετές απώλειες, καθώς οι δυσαρεστημένοι είναι πολλοί.
 
 
ΠΕΤΡΟΣ ΖΕΡΖΗΣ: Ο τελευταίος καποδιστριακός Δήμαρχος Αριδαίας δεν έχει προβεί σε καμία σχετική ανακοίνωση, ωστόσο έχει δηλώσει ότι είναι παρών στις εξελίξεις και πως θα συζητήσει με τους συμπολίτες πριν πάρει την όποια απόφαση. Πάντως και σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν απώλειες αρκετών συνεργατών, οι οποίοι δηλώνουν δυσαρεστημένοι και ψάχνουν αλλού την τύχη τους.

 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΙΝΟΣ: Ο πρώην Δήμαρχος Αριδαίας κατά το διάστημα 2002 – 2006 δεν φαίνεται διατεθειμένος να είναι ξανά υποψήφιος, καθώς έχουν προηγηθεί δύο απανωτές ήττες, ενώ στις τελευταίες εκλογές του 2010 δεν κατάφερε να περάσει ούτε καν στη δεύτερη Κυριακή. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν διατηρεί τον συνδυασμό του και είναι πολύ πιθανό να στηρίξει κάποιον άλλο υποψήφιο.

 
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΟΪΟΣ: Πρόκειται για μία υποψηφιότητα που δεν έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο υπάρχουν συζητήσεις και επαφές. Ο Δημοτικός Σύμβουλος χαίρει της εκτίμησης του Χρήστου Μπίνου και δεν αποκλείεται να είναι ο συνεχιστής της Δημοτικής παράταξης. Επίσης, σε περίπτωση που κάνει το μεγάλο βήμα, αναμένεται να έχει τη στήριξη δυνατού στελέχους από διαφορετικό χώρο, δίνοντάς του μία ιδιαίτερη δυναμική.

 
ΣΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρουσιάζουν τη συγκεκριμένη υποψηφιότητα ως ισχυρή, λόγω της εμπειρίας του κ. Χατζηδημιτρίου στα αυτοδιοικητικά. Ωστόσο, ο πρώτος καποδιστριακός Δήμαρχος Αριδαίας δεν φαίνεται να βιάζεται και ο χρόνος είναι αμείλικτος. Θα φανεί αν τελικά θα κάνει το μεγάλο βήμα ή αν θα κάνει πίσω.

 
ΚΩΣΤΑΣ ΖΙΑΚΑΣ: Είναι ένα από τα πρόσωπα που δεν κρύβουν ότι τους ενδιαφέρει η ενασχόληση με τα κοινά. Μάλιστα, στις προηγούμενες εκλογές η σύζυγός του Μαρτίνα Ζιάκα ήταν υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με την παράταξη του Πέτρου Ζέρζη και εκλέχθηκε με πολλές ψήφους. Ο ίδιος ο κ. Ζιάκας έχει αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα πάρει τη μεγάλη απόφαση.

 
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΗΦΑΚΗΣ: Πρόκειται για ένα πρόσωπο το οποίο σε περίπτωση που κατέβει στις εκλογές θα έχει τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, όντας και πρόεδρος της Ν.Ε. του κόμματος στην Πέλλα. Μέχρι σήμερα δεν έχει εκδηλώσει δημόσια ενδιαφέρον, ωστόσο οι δημόσιες τοποθετήσεις του φανερώνουν ότι τον ενδιαφέρει η ενασχόληση με τα κοινά του τόπου. Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που διακριτικά ασκεί αντιπολίτευση στη σημερινή διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας.

 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ: Πριν από αρκετά χρόνια είχε μπει και πάλι στη διαδικασία δημιουργίας συνδυασμού, όμως παρότι τα πήγε αρκετά καλά σε αυτό το κομμάτι, τελικά του συνδυασμού ηγήθηκε τότε ο Χρήστος Μπίνος. Σήμερα ο Δημήτρης Μπίνος ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και έχει συχνές επαφές με πολλούς επίδοξους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, ενώ έχει με το μέρος του αρκετούς από τους δυσαρεστημένους τόσο του Χρήστου Μπίνου, όσο και του Δημήτρη Πασόη.

 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΧΑΡΑΝΙΔΗΣ: Πρόκειται για ένα νέο σχετικά πρόσωπο στα κοινά, το οποίο προσπάθησε και στις προηγούμενες εκλογές να σχηματίσει συνδυασμό, χωρίς όμως επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος έχει επαφές και θα φανεί στην πορεία αν τελικά θα γίνει το μεγάλο βήμα.

34 σχόλια:

  1. ΠΑΡΟΤΙ Ο ΚΟΙΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. Ο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???? ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΙΟΥ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Χαρανιδης δεν εχει την υποδομη να σταθεί.Ειναι για δημοτικος συμβουλος σε ενα συνδυασμο.Ο Κογιος συνεχιζει το εργο Μπινου αλλα ο Χατζηδημητρίου ειναι αυτός που παραδεχονται ολοι ανεξαρτητως κοματος.Ο Ζερζης έχει κανει πολλούς εχθρούς τελευταια ανεξηγητα.Είδωμεν.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μπινος ο Δημήτρης θα ειναι ο επομενος Δημαρχος. Ξεκάθαρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..εδω γελανε, καιρο ειχα ν ακουσω τετοιο ανεκδοτο.

      Διαγραφή
    2. xaxaxaxaxaxaxaxa... kalo anekdoto. an ginei o dimitris o mpino dimarxos egw tha ginw patriarxis.

      Διαγραφή
    3. και για τον Πασοη ετσι γελαγανε καποιοι και βγηκε με 60%. υποθεσεις κανουμε, αλλα λιγο μυαλο να εχει κανεις βλεπει πως εχουν τα πραγματα..

      Διαγραφή
    4. ..εχεις δικαιο 4.01, εκει καταντησαμε, αυτους να κανουμε δημαρχους, ρεεεεεε ας βγει ενα νεο παλληκαρι, μια νεα κοπελα, ρεεεεε φτανει με τους πολιτικους ρεεεεε..ακου χατζητετοιον χαρατετοιον μπινοτετοιν...ελεος ρεεεε φατσες κοιτα ρεεεεε....

      Διαγραφή
    5. o pasois einai o pio ikanos apo olous.

      Διαγραφή
  4. ΚΑΝΕΙΣ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΙΓΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣ.ΛΟΙΠΟΝ Ο ΧΑΤΖΗΔΗΜΙΤΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, Ο ΖΕΡΖΗΣ ΤΣΙΝΙΣΕ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ Ο ΚΟΙΟΣ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ, Ο ΜΠΙΝΟΣ ΤΑΙΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΝΙΔΗ..ΠΑΜ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Ο ΣΙΦΑΚΗΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ...ΑΛΛΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..και φαν του Γιωργακη, αν και δεν ηταν στα τρια ατομα που τον χειροκροτουσαν στο συνεδριο, αλλα ειναι φαν ντε, πως να το κανουμε, υπαρχουν και τετοιοι οσο εντυπωση κι αν σας κανει...

      Διαγραφή
  6. oute enas apo autous ftanei tous fagame as mpei kapios neoteros...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για πες ενα ονομα?? εχω περιέργεια

      Διαγραφή
    2. tha exei ekpluxeis polles ereee ti sas perimenoii....................

      Διαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Ο ΧΑΡΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ 100 ΨΗΦΟΥΣ.ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. to mono pou exei einai stil. stis prohgoumenes ekloges ebale olo to soi tou sto sundiasmo kai pali den ta katafere.

      Διαγραφή
  8. μη τρελενεστε ρε παιδια. ο δημητρακησ ο μπινοσ δεν μπορεσε να βγει περιφ. συμβουλος. θα βγει δημαρχοσ;;; αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. aporw ti asxoliste me ton mpino. den exei kamia tyxi o dimitris. einai kalo paidi omws mexri ekei. xortasame apo kala paidia. dimarxo theloume.

      Διαγραφή
    2. ο ενας καρφωνει τον αλλον? μη φανταστει οτι κανεις ειναι πολυ καλυτερος και ας μη μιλαει υποτιμητικα.Ο Πασόης προσφερε παρα πολλά και φυσικα ναι θελουμε καλο παιδι δημαρχο.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ομως καποιον άλλον.Μη ξεχναμε οτι και ο Ζερζης σαν καλο παιδι βγήκε δημαρχος!!!!!

      Διαγραφή
  9. ΚΟΓΙΟΣ ΚΑΙ ΖΙΑΚΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΕΥΣΟΥΝ ΜΑΖΙ. ΠΑΣΧΑΛΗ, ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. για τον νυν δημαρχο δεν λεει κανεις. συνδιασμος με σηφακη και χατζηδημητριου νομιζω οτι θα ηταν ιδανικη περιπτωση. λιγο ουτοπια φανταζει βεβαια αλλα ουδεις αλλος ειναι αξιος. χρειαζομαστε δημαρχο με οραμα. να βλεπει 20 χρονια μπροστα. ο ζιακας ειναι σιγουρο για ευνοιτους λογους οτι δεν μπορει. ο ζερζης, ο κοιος δοκιμαστηκαν και απετυχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. dystyxws o zerzis adikithike apo monos tou. exei xasei pollous filous kai synodoiporous pou tha eprepe na toys exei dipla tou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΠΑΣΟΗΣ = ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;;;;;;;;;
    ΖΕΡΖΗΣ - ΜΠΙΝΟΣ ΔΗΜ. - ΜΠΙΝΟΣ ΧΡ. - ΚΟΓΙΟΣ - ΖΙΑΚΑΣ = Ν.Δ. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;;;;;;;;;
    ΧΑΡΑΝΙΔΗΣ = ΔΕΞΙΑ (ΠΟΛΥ ΔΕΞΙΑ). ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;;;;;;;;;
    ΣΙΦΑΚΗΣ = ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ;;;;;;;;
    ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδη πεθαναν τα κοματα θα πεθανουμε και τα ατομα? ριξε κρυο νερο στο κεφαλι σοθ 7.46.

      Διαγραφή
  13. emena kati pire to auti mou gia gynaika ypopsifia. isxyei????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ανώνυμος θα κατέβει και θα βγει με τα τσαρούχια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. O Ανώνυμος να κατέβει. Θα τον ψηφίσουμε όλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. καποια στιγμή ας καταλαβουν καποιοι και καποιες οτι η τοπικη αυτοδιοίκηση είναι θυσία γνώσεις εμπειρια και όραμα σε διακδικήσεις σε ευρωπαικό επίπεδο.Δεν ειναι ουτε υδρονομείς ουτε αυλάκια ούτε πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. σ ολους τους συνδυασμους πισω απο πασοη ζερζη κυριως ειχε αρκετα νεα ικανα παιδια.το ασχημο ειναι οτι απλα θα συνεχισουν να ειναι απο πισω τους και θα χουμε μια απο τα ιδια παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο καλυτερος δημαρχος θα ειναι αυτος που κάνει υποδομές για το μέλλον και οχι πεζοδρομια σε ασχετα μερη με 20+ παγκακια...
    Ο καλυτερος δημαρχος θα ειναι αυτος που βάζει σωστα τις προτεραιότητες, ειναι πιο χρήσιμο να βάλεις μια καθαρίστρια στο ΔΑΚΑ (κλειστο γηπεδο) παρά να ξυλώνεις και να ράβεις πεζοδρομια.
    Ο καλυτερος δημαρχος θα ειναι αυτος που θα προσέχει το μοναδικο ανοιχτο θεατρο της Αλμωπιας..
    Ο καλυτερος δημαρχος θα ειναι αυτος που επενδυει στον μέλλον των μικρών παιδιών... μέσω του αθλητισμού
    Ο καλυτερος δημαρχος θα ειναι αυτος που είναι ανεξάρτητος και δεν κατευθείνεται απο κόμματα.
    Ο καλυτερος δημαρχος θα ειναι αυτος που θα κάνει την Αλμωπία καλύτερη και ομορφότερη απο την Έδεσσα.
    Ο καλυτερος δημαρχος θα ειναι αυτος που συνεχίσει το κολυμβητήριο!
    Ο καλυτερος δημαρχος θα ειναι αυτος που....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News