Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι το επόμενο κορίτσι του James Bond!

Ποιο θα είναι το επόμενο κορίτσι του Bond;

Μπορεί να βρισκόμαστε στον απόηχο της τελευταίας ταινίας του James Bond "Skyfall", αλλά οι παραγωγοί ετοιμάζονται ήδη για τη συνέχεια των περιπετειών του διάσημου ήρωα.

Ο Σαμ Μέντες θα σκηνοθετήσει το επόμενο φιλμ με πρωταγωνιστή τον Danile Craig, ωστόσο, η είδηση κρύβεται αλλού. Ποιο θα είναι το επόμενο κορίτσι του Bond;

 
Η 40χρονη Penelope Cruz θα παίξει στη νέα ταινία και θα καταγραφεί στην ιστορία της σειράς, ως το μεγαλύτερο σε ηλικία κορίτσι που έχει βρεθεί στο πλευρό του μυστικού πράκτορα.

Καλά όμως φαίνεται ότι είναι τα νέα και για τη δική μας, Τόνια Σωτηροπούλου. Μετά τη μερικών δευτερολέπτων συμμετοχή της στο Skyfall, επιστρέφει με μεγαλύτερο ρόλο, "για να δούμε ποια είναι", όπως σημείωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και έκανε έξαλλη τη Φαίη Σκορδά που του θύμισε την παλαιότερη ειρωνική του στάση απέναντι στην Ελληνίδα ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News