Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Σοκάρει ο Michael Douglas: «Ο στοματικός έρωτας μου προκάλεσε τον καρκίνο»

Σοκάρει ο διάσημος ηθοποιός

Πριν από τρία χρόνια το Hollywood είχε συγκλονιστεί από την είδηση ότι ο Michael Douglas πάσχει από καρκίνο του φάρυγγα. Τότε μάλιστα οι γιατροί είχαν επισημάνει την κρισιμότητα της κατάστασής του ηθοποιού, τονίζοντας ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση.

Σήμερα όμως ο Michael Douglas έρχεται να μας σοκάρει για μια ακόμα φορά, αποκαλύπτοντας ότι για τον καρκίνο του δεν ευθύνονται ούτε τα τσιγάρα, ούτε τα ποτά.

Σε μια ειλικρινή συνέντευξή του στην εφημερίδα Guardian ο γνωστός ηθοποιός αφοπλίζει με την απάντησή του στην ερώτηση αν θεωρεί υπεύθυνο για την ασθένειά του το τσιγάρο και το ποτό.

«Όχι δεν τα θεωρώ υπεύθυνα. Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η αιδιολειξία. Ναι, πρόκειται για μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια», είπε, αφήνοντας άφωνο τον δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη.

Πηγή: star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News