Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Χαμόγελα και αισιοδοξία στον ΠΑΟ Κερασιάς - Δείτε το νέο Δ.Σ. της ομάδας

Δείτε το νέο Δ.Σ. της ομάδας

Η αβεβαιότητα και ο έντονος προβληματισμός που υπήρχε το τελευταίο διάστημα μετά την παραίτηση της Διοίκησης, έδωσαν τη θέση τους στην αισιοδοξία, μετά τις εξελίξεις στο νεοφώτιστο στην Α1 ΠΑΟ Κερασιάς.

Η ομάδα ανέδειξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο και πλέον το βάρος πέφτει στην ενίσχυση του έμψυχου υλικού όπου σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Γιαννούλτση θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι δεν αποχώρησε κανένας παίκτης μέχρι στιγμής, ενώ η προετοιμασία ξεκινά σήμερα το απόγευμα.

Ακόμα, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι εντός έδρας αγώνες κυπέλλου θα γίνουν σίγουρα σε ουδέτερο γήπεδο, καθώς ακόμα δεν είναι έτοιμη η έδρα των «πρασίνων».

Το νέο Δ.Σ. έχει ως εξής:

Πρόεδρος:
Αλέξανδρος Γουλάκης

Αντιπρόεδρος:
Διονύσης Μάρκου

Γεν. Γραμματέας:
Πέτρος Μάντης

Ταμίας:
Πέτρος Πασαλής

Μέλη:
Τρύφων Τρίψης
Δημήτρης Παπαδημητρίου
Γιώργος Δίος
Τρύφων Πασαλής
Θανάσης Γρούιτσης

Όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, τώρα και στο Facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News