Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Εκδήλωση Μνήμης για τον οπλαρχηγό Κώστα Γαρέφη και τους Μακεδονομάχους

Πρόσκληση

Εκδήλωση Μνήμης για τον οπλαρχηγό Κώστα Γαρέφη και τους γηγενείς Μακεδονομάχους του Γαρεφείου.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης» και ο Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Έδεσσας - Αλμωπίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας και τον Δήμο Αλμωπίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση μνήμης για τον οπλαρχηγό Κώστα Γαρέφη και τους γηγενείς Μακεδονομάχους του χωριού που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Αυγούστου 2013 στο Μνημείο Ηρώων στην κεντρική πλατεία του Γαρεφείου.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

09:00 - 10:45
Θεία Λειτουργία (Εκκλησία του χωριού)

11:00 - 11:30
- Επιμνημόσυνη δέηση (Μνημείο Ηρώων)
- Ομιλία από τον Θεολόγο Μπίνο Δημήτριο
- Κατάθεση στεφανιών

11:30 - 12:00
Κεράσματα (σε γειτονικό καφενείο)

12:00 - 13:00
Επίσκεψη - Ξενάγηση (Εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News