Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Έξαρση κλοπών και διαρρήξεων στην Αλμωπία - Εντείνει τους ελέγχους η Αστυνομία

Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εκδόσει σχετικές οδηγίες για να αποτρέψουμε δυσάρεστα φαινόμενα

Ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες μέρες στην Αλμωπία, μετά τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών που σημειώθηκαν τόσο στην πόλη της Αριδαίας, όσο και σε άλλες περιοχές της επαρχίας μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία είναι αποφασισμένη να εντείνει τους ελέγχους, ώστε να αποτραπούν τέτοιου είδους φαινόμενα, που εσχάτως παρουσιάζουν έξαρση.

Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να δημιουργηθεί πανικός, ωστόσο θα πρέπει όλοι μας να είμαστε πολύ προσεκτικοί, ειδικά κατά την περίοδο των διακοπών που εγκαταλείπουμε για αρκετές μέρες τα σπίτια μας.

Άλλωστε, η ΕΛ.ΑΣ. έχει εκδόσει σχετικές οδηγίες για να αποτρέψουμε δυσάρεστα φαινόμενα (ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News