Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Κινητικότητα στο Μέγα Αλέξανδρο Πέλλας - Ποιοι ήρθαν και ποιοι έφυγαν

Η Διοίκηση του Κώστα Καραγιάννη κινείται δραστήρια

Από την περασμένη Δευτέρα έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας, ενόψει των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα της Α1.

Ήδη αποκτήθηκαν οι Αθανάσιος Γκοτούδης μεσοαμντικός από το Μοναστήρι Θεσσαλονίκης, Άρης Χούτας αμυντικός από Θύελλα Ελεούσας Θεσσαλονίκης και Παναγιώτης Μυλωνόπουλος μέσος από ΠΑΟ Κουφαλίων Θεσσαλονίκης.

Αποχώρησαν από την ομάδα οι Βουσβούρης (ελεύθερος), Βλαϊκούδης (ελεύθερος), Τζιβελέκης (Γουμένισσα), Κηλίκης (ελεύθερος), Πόπης (Κύμινα Θεσσαλονίκης), Ογκανέζοφ (ΠΑΟΚ Γιαννιτσών), Τανταλίδης (Κουφάλια Θεσσαλονίκης) και Χαρμάνας (Αμπελειές).

Η Διοίκηση του Κώστα Καραγιάννη κινείται δραστήρια, έχει κάνει επαφές με αρκετούς παίκτες και είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθούν νέες μεταγραφικές προσθήκες που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, τώρα και στο facebook!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News