Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Ανασχηματισμός στο Δήμο Αλμωπίας - Αλλαγές Αντιδημάρχων και Προέδρων

Τι λένε οι μέχρι στιγμής πληροφορίες

Πολιτικές εξελίξεις αναμένονται το επόμενο διάστημα στο Δήμο Αλμωπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δήμαρχος Αλμωπίας έχει θέσει θέμα ανασχηματισμού στο διοικητικό σχήμα. Όπως όλα δείχνουν, μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένονται αλλαγές τόσο στους Αντιδημάρχους, όσο και σε Προέδρους των Δημοτικών Επιχειρήσεων.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι οποίες είναι βέβαια ανεπιβεβαίωτες, αναφέρουν τα εξής:

- Θέση Αντιδημάρχου αναμένεται να πάρει ο Γιώργος Ταγκαλίδης, ο οποίος κατείχε αυτό το πόστο και την πρώτη διετία της Δημοτικής Περιόδου.

- Ο Γιάννης Ιωαννίδης αναμένεται να αναλάβει τα οικονομικά του Δήμου, αποχωρώντας από Πρόεδρος των Λουτρών.

- Ο Νίκος Παρούτογλου αναμένεται και αυτός να αναλάβει και πάλι το ντοσιέ του Αντιδημάρχου, αφήνοντας «ορφανή» τη θέση του Προέδρου της ΔΕΥΑ.

- Στην Προεδρεία των Λουτρών δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί ο Γιώργος Τραπεζανίδης, ανταλλάσσοντας ουσιαστικά θέσεις με τον κ. Ιωαννίδη.

- Μεγάλη είναι η δυσαρέσκεια του Δημάρχου για το ότι κάποιοι νυν Αντιδήμαρχοι δεν αποδίδουν τα βέλτιστα, ενώ κάποιοι άλλοι τραβάνε κουπί μόνοι τους.

- Αναμένονται και κάποιες κινήσεις «ματ» από τον Δήμαρχο, που δεν αποκλείεται να αντιστρέψουν το κλίμα σε σχέση με κάποια συγκεκριμένα στελέχη του που αυτή τη στιγμή δηλώνουν δυσαρεστημένα.

Όλα αυτά φυσικά, με φόντο τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου του 2014!

6 σχόλια:

  1. vafeiadi giati grafeis gia parapolitika tou dimou almwpias enw opws eleges se palaiotero arthro kaneis den endiaderetai gia tis dimotikes ekloges?
    einai kalo na eisai eilkrinis kai min entypwsiazeis apla kai na ginesai arestos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε μα...ς είσαι; τί αρεστός καί μπαρμπούτσαλα μάς λές;

      Διαγραφή
  2. πρωτη αλαγη ταγκακιδης στη θεση του θεοδοριδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΣΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ. ΟΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΛΥΦΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ Δ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΟΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΑΣΟΗ. ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΥΓΜΗ. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ 1999 ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ Ο ΧΑΤΖΙΔ. ΜΕΣΩ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΦΤΕΙ ΓΙΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΑΣΟΗ ΤΡΑΒΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ. ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ. ΧΑΛΑΡΑ. ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα εσύ καλό τού κάνεις η κακό;Μάλλον τόν χαντάκωσες, απεκάλεσες τούς δυσαρεστημένους σκυλάκια;....τον γάμησες τόν ανθρωπο.

      Διαγραφή
  4. ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ.ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News