Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Αλμωπία: Θανατηφόρο τροχαίο - Ένας νεκρός και δύο τραυματίες

Φωτογραφία αρχείου

Τραγικό θάνατο βρήκε 61χρονος οδηγός τρακτέρ, στο 6ο χλμ. Αριδαίας Εξαπλατάνου, το βράδυ της Πέμπτης.

Το θλιβερό συμβάν σημειώθηκε όταν Ι.Χ. έπεσε πάνω σε τρακτέρ από πίσω, με αποτέλεσμα να "τουμπάρει" ο γεωργικός ανελκυστήρας και να πεθάνει ακαριαία ο οδηγός του. Μάλιστα, στο τροχαίο ενεπλάκη και τρίτο αυτοκίνητο.

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Στις 08.08.2013 το βράδυ, στο 6ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Αριδαίας – Εξαπλάτανου, αρχικά σημειώθηκε νωτομετωπική σύγκρουση του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκίνητου που οδηγούσε ένας 49χρονος και του γεωργικού ελκυστήρα που οδηγούσε ένας 61χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 61χρονου οδηγού το σοβαρό τραυματισμό του 43χρονου οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό μίας 35χρονης που επέβαινε στο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και στη συνέχεια λίγα λεπτά αργότερα το Ι.Χ. Επιβατηγό που οδηγούσε ένας 25χρονος ημεδαπός προσέκρουσε στο προαναφερόμενο Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο και όσο τα οχήματα ήταν ακινητοποιημένα λόγω του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

10 σχόλια:

  1. ποιοι ειναι ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΡΑΚΤΕΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΦΟΡΤΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ,ΠΡΕΣΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ, ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ....ΠΙΘΑΝΟΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑ....
    ΤΙΣ ΠΤΑΙΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..η ατομα που τρεχουν υπερβολικα στους δρομους..ξεσασες να το πεις

      Διαγραφή
  3. συμφωνο με τον φιλο..αν δεν ξερετε μην κρινετε εκ τον προτερων..!! μιλαμε για ανθρωπινη υπαρξη, δυστηχημα, τραγωδια!!! σιγουρα πολλοι οδηγουν χωρισ φωτα και τλπ.. αλλα ο συγγεγκριμενοσ ειχε και φωτα και δεν νομιζω η ηλικια των 61 ετων ναναι τοσο μεγαλη..ωστε να μην μπορει να οδηγησει!!! κριμα και συληπητηρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!ΚΡΙΜΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΗΤΑ ,ΑΣ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΥΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταρχήν συλλυπητήρια στην οικογένεια.. Κ δεύτερον λυπάμαι πολύ που υπάρχουν άνθρωποι που δεν σέβονται τον συνάνθρωπο τους κ το αποδείκνυουν καθημερινά πίνοντας κ οδηγώντας επικίνδυνα ... Ας μην είμαστε επιπόλαιοι. Ας σκεφτόμαστε τις ζωές κ τις οικογένειες των συνανθρώπων μας... Είναι άδικο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποιοι ειναι? ξερει κανεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. giati re eseis o dromos exaplatanos - milia,stin strofi tou tsoulfa posa aytokinita exoun ntelapari,kai posa atoma exoun xtypisi.aytoi den einai dromoi pou exoume .aytoi einai dromoi rwsiki rouleta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οπως κ να ειναι οι δρομοι κανεις δεν σκοτωνεται αν χτυπησει η τουμπαρει με φυσιολογικη ταχυτητα....σιγουρα τραυματιζεσαι αλλα δεν σκοτωνεσαι..σκεψου να ειναι ετσι χαλια οι δρομοι κ να τρεχουμε κιολας...ολα το ποτο κ η ταχυτητα τα κανει...γι'αυτο χρειαζεται προσοχη... αλλα απο κυκλοφοριακη αγωγη μηδεν!!! τα διπλωματα κ τις ζωνες τα εχουμε μονο για να μην μας γραφει η αστυνομια.. ΕΛΛΑΣ το μεγαλειο σ! σε ολα τα θεματα πλεον!

      Διαγραφή
  8. ΑΡΕ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΤΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ.ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ, ΣΤΕΝΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΑΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News