Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΦΩΤΟ: Περίεργα πράγματα στην Αριδαία - Γιατί ξεσηκώθηκε η Αστυνομία και το ΕΚΑΒ

Η φωτογραφία είναι από το σημείο

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην Αριδαία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 22:30, κάλεσε κάποιος –εικάζεται από τη φωνή ότι ήταν παιδάκι- και είπε ότι χρειάζεται ασθενοφόρο στο 2ο Γυμνάσιο Αριδαίας.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το Α.Τ. Αριδαίας, καθώς επίσης και το ΕΚΑΒ, ωστόσο αυτό που αντίκρισαν τους προξένησε μεγάλη περιέργεια. Φτάνοντας στο σημείο δεν βρήκαν κανέναν άνθρωπο που να χρειάζεται βοήθεια.

Εικάζεται ότι είτε επρόκειτο για φάρσα, είτε κάποιο παιδάκι είχε κάποιο μικρό ατύχημα, όμως ένιωσε καλύτερα και από το φόβο του έφυγε από το σημείο.

3 σχόλια:

  1. ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΦΑΡΣΕΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ....ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxaxa
    kalo. eytixos to savvato den paizei toyrkika
    i tv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχαχα!! ωραίος!! (Υ) φοβερή απάντηση! ;)
    Ισως ηταν κανενα παιδια που ειδε την πρωην του με κανεναν αλλο και ειπε να τους το χαλασει!!!! ;ΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News