Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

«Η UEFA ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος για το Τσάμπιονς Λιγκ…»

«Η UEFA ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος για το Τσάμπιονς Λιγκ…»

Η ουκρανική ιστοσελίδα segodnya.ua σε ανάρτησε με τίτλο: «Η UEFA ζήτησε από τον ΠΑΟΚ να είναι έτοιμος για το Τσάμπιονς Ληγκ...» αναφέρεται σε αυτό που ίσως οι επιτελείς του Δικεφάλου αρνούνται να αποκαλύψουν για ευνόητους λόγους. 

Στο ρεπορτάζ αυτό αναφέρεται ότι: «Στις 13 Αυγούστου θα γίνει γνωστή η απόφαση για την Μέταλιστ η οποία ίσως να χάσει την θέση της στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ήδη το μήνυμα από την UEFA να είναι έτοιμος για να συμμετέχει στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Ληγκ αν η Μέταλιστ τιμωρηθεί για το παιχνίδι με την Καρπάτι την περίοδο 2007-2008». 

Συνεχίζοντας κι αφού θυμίζουν τι έχει συμβεί με το CAS οι Ουκρανοί τονίζουν: 

  «Αν η UEFAτιμωρήσει την Μέταλιστ από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η ομάδα από την Θεσσαλονίκη που έχασε από τους Χαρκοβίτες στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Ληγκ, θα έχει και πάλι την ευκαιρία να μονομαχήσει για μία θέση στους ομίλους απέναντι στην Σάλκε. Αν αυτό συμβεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ που αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Europa League θα περάσει χωρίς αγώνες στους ομίλους της διοργάνωσης». 

Από τον ΠΑΟΚ πάντως, αν και σίγουρα τους έχουν μεταφερθεί διάφορες σημαντικές πληροφορίες από τους παράγοντες της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, αρνούνται να επιβεβαιώσουν το παραμικρό και εξακολουθούν να κρατάνε χαμηλούς τόνους… 

Πηγή: paok24.

5 σχόλια:

  1. χαχαχαχα μονο ετσι μπορειται ρε????
    ΑΡΗΣ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εσύ μπορείς και αλλιώς παπάρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν μου κανει εντυπωση αυτο.....οπως τα αφεντικα τους εχουν μαθει να παιρνουν παιχνιδια στα χαρτια ετσι και ο παοκ.Μην συνεχιζετε να πιπιλατε μονο την καραμελα του αθηναικου κατεστημενου,γιατι εσεις εκπροσωπητε το θεσσαλονικιωτικο κατεστημενο,οσο και αν δεν σας αρεσει αυτο.Αν επηρεαζε το αποτελεσμα των 2 αγωνων αυτη η ιστορια να καταλαβαινα την οποια ενσταση....αλλα τωρα;;;;τσανακια ειστε του ολυμπιακου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΑ ΚΑΝΕ ΚΑΝΑ ΣΤΡΙΠΤΙΖ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΒΛΑΚΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΤΕ ΠΑΟΚ

      Διαγραφή
  4. allos enas paparhs pou dixnei poso kompleksikos einai me thn PAOKARA MAS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News