Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Συνέντευξη του Προέδρου της ΔΕΥΑ Πέλλας Μιχάλη Παναγιωτίδη στο Aridaia News

Συνέντευξη του Προέδρου της ΔΕΥΑ Πέλλας Μιχάλη Παναγιωτίδη

Συνέντευξη στο Aridaia News παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πέλλας Μιχάλης Παναγιωτίδης.

Δήλωσε τη στήριξή του στο Δήμαρχο, ενώ σχολίασε την έως τώρα πορεία της Δημοτικής Αρχής. Επιπλέον, ο κ. Παναγιωτίδης μίλησε για τη λειτουργία της ΔΕΥΑ, ενώ αναφέρθηκε στα σχέδιά του σχετικά με τις επόμενες εκλογές.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Πως σχολιάζετε τη μέχρι τώρα πορεία της σημερινής Δημοτικής Αρχής;

«Τόσο ο Δήμαρχος Γρηγόρης Στάμκος, όσο και η υπόλοιπη ομάδα, λειτούργησαν όσο το δυνατόν καλύτερα και αποδοτικότερα, με δεδομένη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει συνολικά η χώρα μας. Νομίζω ότι η Δημοτική Αρχή κέρδισε το στοίχημα του οικονομικού συμμαζέματος του Δήμου, ενώ ανταποκρίθηκε και στην καθημερινότητα των πολιτών η οποία πρέπει να είναι το πιο σημαντικό κομμάτι για μία Δημοτική Αρχή που σέβεται τους κατοίκους. Κατά τα άλλα, έχω την εντύπωση ότι ο κόσμος ξέρει πολύ καλά ότι δεν είναι καιρός για τεράστια έργα, αλλά είναι καιρός για μικρές και σημαντικές παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες και για συντήρηση των υπαρχουσών υποδομών».

Όσον αφορά στη ΔΕΥΑ Πέλλας της οποίας είστε πρόεδρος, τι έχετε να πείτε για τη λειτουργία της;

«Πρόκειται για μία θέση ευθύνης, καθώς σχετίζεται έμμεσα και με την υγεία των πολιτών, μιας και διαχειρίζεται το πολυτιμότερο αγαθό, το νερό. Νομίζω ότι τους μήνες που είμαι πρόεδρος προσπάθησα και συνεχίζω να προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό. Πιστεύω ότι οι πολίτες είναι αυτοί που θα κάνουν την τελική αποτίμηση του έργου μου και θα κρίνουν κατά πόσο ανταποκρίθηκε στις πολλές απαιτήσεις. Το βέβαιο είναι ότι η Διοίκηση μιας Δημοτικής Επιχείρησης δεν είναι εύκολη υπόθεση και αυτό το γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν περάσει από μια παρόμοια θέση. Οι ευθύνες είναι μεγάλες και είμαστε εδώ για να τις αντιμετωπίσουμε, με στόχο να διευκολύνουμε τη ζωή των συμπολιτών μας. Αυτός είναι άλλωστε και ο κυριότερος λόγος που ασχολήθηκε με τα κοινά. Δεν είμαι ούτε επαγγελματίας πολιτικός, ούτε θα κάθομαι σε μια καρέκλα για μια ζωή».

 
Από την πλευρά του Δημάρχου υπήρξε βοήθεια στην άσκηση των καθηκόντων σας;

«Όπως καταλαβαίνεται έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ μεγάλο Δήμο. Ο Δήμαρχος έχει τη γενική ευθύνη, ωστόσο εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να βρίσκεται συνεχώς παντού. Παρόλαυτά, όποτε χρειάστηκα τη βοήθειά του και ήταν εφικτό, την είχα. Άλλωστε, είναι εργατικός και προσπαθεί όπως οι περισσότεροι από εμάς για το καλύτερο».

Πιστεύετε ότι η επανεκλογή του είναι εφικτή;

«Έχω την εντύπωση από συζητήσεις που έχω με συμπολίτες μας, ότι η προσπάθεια που γίνεται από τη σημερινή Δημοτική Αρχή αναγνωρίζεται στο μέτρο του δυνατού. Φυσικά και υπάρχουν πολλά προβλήματα, όμως επεμβαίνουμε άμεσα και προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις. Με αυτά τα δεδομένα πορευόμαστε προς τις Δημοτικές Εκλογές και οι πολίτες είναι αυτοί θα μας κρίνουν και θα μας βαθμολογήσουν».

Εσείς θα είστε ξανά υποψήφιος με τον Γρηγόρη Στάμκο;

«Αν και είναι ακόμα νωρίς για τις όποιες αποφάσεις, έχω τονίσει ότι στηρίζω το Δήμαρχο. Ωστόσο, ακόμα δεν ξέρουμε ούτε καν με ποιο σύστημα θα γίνουν οι εκλογές. Άρα, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα παραπάνω με σιγουριά. Άλλωστε, όπως είπα και παραπάνω, δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός για να θεωρώ απαραίτητη την ενασχόλησή μου. Αν δω ότι μπορώ να προσφέρω κάτι περισσότερο, θα πάρω τις όποιες αποφάσεις».

5 σχόλια:

  1. ΄΄ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ΄΄ Ας μας πει τι δουλεια κανει περα απο την πολιτικη του ενασχοληση και πως πορευεται...... Γι αυτο καθε φορα σκυλιαζει να ειναι σε θεσεις εμμισθες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι βιογραφικό έχει ο κυριος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. mixali gera. kai stis epomenes ekloges tha sarwsoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Παναγιωτιδης ήταν η έκπληξη στο συνδυασμό του Σταμκου.Εργατικός αποτελεσματικός έξυπνος κ ενωτικού ειλικρινής.Κ φυσικά θα δείτε ότι ο κόσμος θα το αναγνωρίσει κ θα βγει απο τους πρώτους αν οχι ο πρωτος δημ.συμβ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News