Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος "καρφώνει" τον Πλούταρχο - "Δε θα έκανα ποτέ εκπομπή μαζί του"

Γιατί δεν θα έκανε ποτέ εκπομπή για τον Πλούταρχο ;

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ήταν καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη σήμερα για να μιλήσει για την πρεμιέρα της νέας του εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά" που μετακόμισε στον ALPHA από την ΝΕΤ. Ο ηθοποιός θα έχει καλεσμένο στην πρώτη του εκπομπή της σεζόν τον Μίκη Θεοδωράκη.

Η παρουσιάστρια κάποια στιγμή ξεκίνησε να τον ρωτάει αν και εφόσον θα έκανε ποτέ κάποια εκπομπή για νέους καταξιωμένους τραγουδιστές όπως π.χ. για τον Γιάννη Πλούταρχο... Αυτό ήταν το...κόκκινο πανί για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος ήταν κάθετος και ευθύς:

"Όχι όχι, δεν ακούω αυτά τα τραγούδια. Δεν είπα ότι δεν είναι καλός, απλά εμένα δεν μου αρέσει. Φαντάζομαι θα έχει και κάποια καλά ο άνθρωπος...Συν ότι ο συγκεκριμένος έχει κάνει και κάτι στο παρελθόν που δεν του το συγχωρώ με έναν πολύ μεγάλο συνθέτη. Τον Σταύρο Κουγιουμτζή. Τον είχαμε καλέσει, είχε πει ότι θα έρθει και τελικά δεν ήρθε και είχε στεναχωρηθεί πάρα πολύ ο Κουγιουμτζής..."

Δείτε το βίντεο:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News