Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

ΦΩΤΟ: Έτσι στηρίζει ο Δήμος Αλμωπίας το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο;

Η φωτογραφία μιλάει από μόνη της

Διάβασα πριν λίγες μέρες ένα δημοσίευμά σας σχετικά με το γήπεδο «Γεώργιος Λαγούδης» της Αριδαίας και αναρωτιέμαι…

Έτσι στηρίζει ο Δήμος Αλμωπίας και οι τοπικοί μας άρχοντες το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο; Αφήνοντας τα γήπεδα στο έλεος του θεού;

Η φωτογραφία που σας στέλνω, νομίζω μιλάει από μόνη της και δε χρειάζεται να πω τίποτα περισσότερο.

Ένας φίλαθλος του Εθνικού Αριδαίας και πατέρας ποδοσφαιριστή

6 σχόλια:

  1. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ,ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. se ligo pou 8a exoume ekloges ola 8a paroun to dromo tous kai ws dia mageias 8a lei8oun polla pragmata pou twra eine ston aera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. RE STAYRO GIATI DEN LES KAI KATI GIA TON PROEDRO TON PAIDIKON POY PROSPATHOUME NA TON BROUME KAI DEN APANTAEI STA TIL. APO OTI KSERO OUTE STIN PROISTAMENI DEN APANTAEI KAI KANEI AUTI TON PROEDRO. AFANTOS EINAI KAI PLIRONETE TZAMPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΄΄Δ..΄΄ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ¨...ΗΣ¨ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΜΕΡΕΣΤΟ ΦΟΥΞ ΚΑΙ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΑΡΤΗΣΤΕ ΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν είμαι ποδοσφαιρόφιλος αλλά η συνολική εικόνα όλης της περιοχής μαζί με την πρωτοφανή αδιαφορία για το γηπεδάκι με έχει κάνει να απογοητευτώ για την πόλη μας.Πραγματικά υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέται κάποιος αν αξίζει να μένεις στην Αριδαία!! Απορεί κάποιος από τι άραγε προσφέρει η δημοτική αρχή στους πολίτες σαν ποιότητα ζωης ! δεν με νοιάζει ποιός διοικεί και πως λέγεται αλλά η εικόνα έχει ξεφύγει εδω και πολύ καιρό εκτός ελέγχου.Ο επόμενος Δήμαρχος μπορεί να μην έχει χρέη αλλα θα παραλάβει καμένο τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το θέμα ξεφεύγει απ τα ποδοσφαιρικά και αφορά το...... αν οι ανθρωποι που διοικούν γνωρίζουν τι σημαίνει ποιότητα ζωής, ποιά ειναι η αισθητική τους και ποιά ειναι η παιδεία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News