Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Παραγράφονται τα αδικήματα για τη λίστα Λαγκαρντ

Από ένα έγγραφο του ΣΔΟΕ προκύπτουν πολλά συμπεράσματα

Η διαβόητη πια λίστα Λαγκάρντ, η λίστα του Λιχτενστάιν, του Λουξεμβούργου, τα ακίνητα στο Λονδίνο, η λίστα με τα εμβάσματα στο εξωτερικό... η λιστομαχία των δύο τελευταίων ετών με ποσά δισεκατομμυρίων που έκαναν φτερά, που είχαν κρυφτεί απ' την εφορία και ό,τι άλλο φαίνεται πως απλά ήταν για τα μάτια του κόσμου.

Από ένα έγγραφο του ΣΔΟΕ προκύπτουν πολλά συμπεράσματα.

Με το έγγραφο αυτό ζητείται να μεταφερθούν στη δικαιοδοσία των εφοριών οι υποθέσεις που παραγράφονται στις 31/12/2013.

Εάν μεταφερθούν, τότε οι εφορίες μπορούν να παρατείνουν την παραγραφή κατά ακόμη δύο έτη.

Το ζήτημα εδώ είναι διπλό.

Απ' τη μια αποδεικνύεται ότι υποθέσεις όπως αυτή της λίστας Λαγκάρντ παραγράφονται σε τρεις μήνες και το ΣΔΟΕ δεν έχει, όπως ισχυρίζεται, τη δυνατότητα ελέγχου!

Παράλληλα ακόμη και εάν μεταβιβαστεί η αρμοδιότητα στις ΔΟΥ ώστε να υπάρξει παράταση και οι ΔΟΥ δηλώνουν ότι είναι αδύνατο να ασχοληθούν λόγω φόρτου εργασιών.

Το συμπέρασμα είναι ότι παρά τη δημοσιότητα και τον ... ντόρο για τις υποθέσεις αυτές επί της ουσίας δεν υπάρχει έλεγχος!

Με λίγα λόγια τεράστια οικονομικά αδικήματα πάνε προς παραγραφή και αυτό αγγίζει τα όρια του σκανδάλου.

---
Πηγή: newsit.gr

3 σχόλια:

  1. τιποτα χρυσαυγητες θα ειναι στη λιστα λαγκαρτ.....η δημοκρατες απο τα αλλα κοματα ειναι καλοι ανθρωποι εχουν φτηνα κουστουμια δεν λενε ψεματα δεν πουλανε παραμιθια στο κοσμο.... 8000 ευρω το μηνα δεν τους φτανουν οπως λεει ο ΑΔΩΝΗΣ ο υπουργος και εσενα φασιστα χρυσαυγητη παρε 700 ευρω το μηνα μισθω και πληρωσε τους ανυπαρκτους φορους που σου εχουν βαλει ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΧΕΡΙΑ χρυση αυγη ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αστα τα πονηρα σου, αυτοι τελειωσαν, καληνυχτα μπουλη.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News