Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Σφοδρή αντιπαράθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας - Αντιδήμαρχοι κατά Καραμπατζάκη

Οι Αντιδήμαρχοι Κώστας Δεληγιαννίδης και Γιώργος Ανδρεάδης

Σφοδρή αντιπαράθεση σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας.

Συγκεκριμένα, Αντιδήμαρχοι επιτέθηκαν στο Δημοτικό Σύμβουλο της Αντιπολίτευσης Αντώνη Καραμπατζάκη, κατηγορώντας τον ότι ευθύνεται για το ότι το τοπικό συμβούλιο Αχλαδοχωρίου άλλαξε την αρχική θετική του απόφαση σχετικά με την παραχώρηση 101 στρεμμάτων σε κτηνοτρόφο που επιθυμούσε να ενταχθεί στη βιολογική κτηνοτροφία και ήταν σύμφωνα με το Δήμαρχο ο μοναδικός υποψήφιος του Δήμου.


Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ανδρεάδης χαρακτήρισε τον κ. Καραμπατζάκη «υβριστή του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου», καθώς όπως ανέφερε μοίραζε φέιγ βολάν στο χωριό στα οποία έκανε λόγο για «λαμογιές» στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Καραμπατζάκης
 
Ο Αντιδήμαρχος Κώστας Δεληγιαννίδης σημείωσε ότι ο κ. Καραμπατζάκης «εκβίασε και απείλησε» με στόχο να γίνει αρνητική η απόφαση του τοπικού συμβουλίου για την παραχώρηση.

Ο κ. Καραμπατζάκης σημείωσε ότι οι συγκεκριμένοι Αντιδήμαρχοι είναι «εκτός τόπου και χρόνου», ωστόσο παραδέχτηκε ότι υπογράφει όντος τη συγκεκριμένη επιστολή η οποία προσβάλει ουσιαστικά το Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος Πέλλας ανέφερε ότι το μόνο που κατάφερε ο κ. Καραμπατζάκης είναι να στερήσει από το μοναδικό υποψήφιο του Δήμου να ενταχθεί στη βιολογική κτηνοτροφία, ενώ τον κάλεσε να ξεκαθαρίσει τι θέλει για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής.

Μάλιστα, ο κ. Στάμκος ξεκαθάρισε ότι ακόμα κι αν προχωρούσε η παραχώρηση, θα προηγούταν δημοπρασία, ώστε να μπορεί ο καθένας να προσφέρει μεγαλύτερη προσφορά και να το διεκδικήσει.

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος
 
Μάλιστα, ο Δήμαρχος είπε ειρωνευόμενος στον Δημοτικό Σύμβουλο: «Εύχομαι το επόμενο κείμενό σας να είναι πολυσέλιδο και να γίνει best seller».

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ανδρεάδης προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και ζήτησε πολλές φορές από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου να αποβληθεί ο συγκεκριμένος Δημοτικός Σύμβουλος καθώς προσβάλει το σώμα, σε περίπτωση που δε ζητήσει συγνώμη.

4 σχόλια:

  1. ασε μασ ρε καραμπατζακη υπερασπιστη. ελεοσ πια. ανδρεαδη μη μασασ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O ANDREADIS TA LEEI EXW APO TA DONTIA KAI KALA KANEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά, είναι δυνατόν να φταίει ένας και μοναδικός δημοτικός σύμβουλος για το φιάσκο;;; η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος δεν φέρουν καμία ευθύνη;;;; Εάν ένας δημοτικός σύμβουλος μπορεί να ακυρώνει ή να παίρνει αποφάσεις γιατί υπάρχει το δημοτικό συμβούλιο;;;;;;;;;; Τα έκαναν για άλλη μία φορά μπάχαλο (να μην πώ κάτι άλλο) αλλά αυτή τη φορά βρήκαν έναν ένοχο για να κρύψουν (κατί που δεν κρύβεται με τίποτα) την ανικανότητα τους. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο αυτοκράτορας είναι ένας, ένας και ο γελωτοποιός, τώρα ανακαλύπτουμε ότι υπάρχει και δημοτικός σύμβουλος, της αντιπολίτευσης μάλιστα, που έχει αυτοκρατορικές ικανότητες ακύρωσης και επικύρωσης αποφάσεων. ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ αν πιστεύουν ότι με έναν "αποδιοπομπαίο τράγο" θα τη γλυτώσουν. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News