Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Επιστρέφουν στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης τα τεθωρακισμένα και τα μαχητικά αεροσκάφη

Στην επερχόμενη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν και τέσσερις τριάδες μαχητικών αεροσκαφών

Την επιστροφή των μαχητικών αεροσκαφών, των τεθωρακισμένων και τα άλλων μηχανοκίνητων τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων στις παρελάσεις, αρχής γενομένης από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, αποφάσισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος έκανε δεκτή σχετική εισήγηση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου.

Όπως αναφέρει το skai.gr πέραν των οχημάτων, στην επερχόμενη παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου θα συμμετάσχουν και τέσσερις τριάδες μαχητικών αεροσκαφών.

Υπενθυμίζεται ότι από το 2010 μηχανοκίνητα τμήματα και μαχητικά αεροσκάφη δεν συμμετέχουν στις στρατιωτικές παρελάσεις για οικονομικούς λόγους, με αποτέλεσμα το κόστος και των δυο ετήσιων στρατιωτικών παρελάσεων να έχει μειωθεί στις 350.000 ευρώ, από 3,1 εκατομμύρια ευρώ που ήταν προηγουμένως.

2 σχόλια:

  1. αυτα ολα (καυσιμα-μετακινησεις-συντηρηση-βαφες κλπ)κοστιζουν τουλαχιστον οσα χρειαζονται για να μεινει το στρατοπεδο της πολης για ακομη 5 χρονια.... δημαρχε/βουλευτες ....που ειστε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με αυτα τα χρηματα που θα δωσουν καυσιμα θα μπορουσαν να φτιαξουν το γεφυρι (της αρτας) προμαχων. tarikos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News