Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Επαναφορά του επιδόματος παραμεθορίου για τους στρατιωτικούς

Διαβάστε το απόσπασμα της ομιλίας Αβραμόπουλου

Για “δρομολόγηση επιπλέον ειδικής αποζημίωσης φύλαξης συνόρων για το προσωπικό που υπηρετεί στην παραμεθόριο”, μίλησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, δίνοντας ελπίδες για επαναφορά του επιδόματος παραμεθορίου για όσους υπηρετούν εκεί.

Μάλιστα σύμφωνα με τον Αβραμόπουλο τα απαραίτητα κονδύλια “θα διατεθούν από τις πιστώσεις για τα εξοπλιστικά, που δεν απορροφώνται, με το τέλος κάθε οικονομικού έτους”.

Ωστόσο άγνωστο παραμένει το πότε θα αρχίσει η χορήγηση του επιδόματος.

Διαβάστε το απόσπασμα της ομιλίας Αβραμόπουλου:

"Δρομολογούμε επιπλέον την ειδική αποζημίωση φύλαξης συνόρων για το προσωπικό μας που υπηρετεί στην παραμεθόριο, με κονδύλια που θα διατεθούν από τις πιστώσεις για τα εξοπλιστικά, που δεν απορροφώνται, με το τέλος κάθε οικονομικού έτους".

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News