Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος έκλεισε την πόρτα στη Χρυσή Αυγή

"Δεν έχουμε ανάγκη από φορείς που κινούνται έξω από τα όρια της νομιμότητας"

Νέα αντιπαράθεση σημειώθηκε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας το βράδυ της Τετάρτης, σχετικά με τα επεισόδια στον ομαδικό τάφο των Γιαννιτσών.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρήστος Σίσκος αναφέρθηκε στις ευθύνες τους Δημάρχου για όσα διαδραματίστηκαν, τονίζοντας ότι διατήρησε τη λογική των ίσων αποστάσεων ανάμεσα σε ΚΚΕ και Χρυσή Αυγή.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Χρήστος Σίσκος
 
Ο κ. Στάμκος στην τοποθέτησή του, την οποία θα παρακολουθήσετε στα παρακάτω βίντεο, ανέφερε ότι «ο ομαδικός τάφος δεν είναι πασαρέλα», ενώ σημείωσε ότι κάποιοι βρέθηκαν εκεί για να κάνουν το κομμάτι τους ενόψει των εκλογών.





Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Ανδρεάδης τόνισε ότι «κάναμε τα πάντα για να προφυλάξουμε τους πολίτες», ενώ χαρακτήρισε λαϊκίστικη τη στάση της αντιπολίτευσης που συνεχίζει να αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα.

Ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Τόσιος με τη σειρά του έδωσε συγχαρητήρια στην Αστυνομία που έκανε ότι μπορούσε.

Τέλος, ο Δήμαρχος Πέλλας στη δευτερολογία του ανέφερε ότι «εμείς δεν ψαρεύουμε στα θολά. Δεν έχουμε ανάγκη από φορείς που κινούνται έξω από τα όρια της νομιμότητας. Η Χρυσή Αυγή έχει διαγραφεί από τη συνείδηση του Ελληνικού λαού», απαντώντας έτσι στον Νίκο Παπανικολάου ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι η Δημοτική Αρχή κάνει άνοιγμα στη Χρυσή Αυγή.

10 σχόλια:

  1. Ο γεν. γραμ. της Χ. Α. ήταν γνωστός με το όνομα «Φύρερ Πρίνς» κάτι σαν "ενός ανδρός αρχή" που λέμε όλοι οι Έλληνες και εμείς φυσικά στην Πέλλα. ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΡΧΗ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα. Ήταν η τελευταία πόρτα που ήταν ακόμα ανοιχτή για στην υπόδικη ΧΑ και επιτέλους το κατάλαβαν ότι έπρεπε να κλείσει κι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε αντε απο δω τροικανε μιλας και απο πανω πανε να σε δει κανενας κτηνιατρος...........

      Διαγραφή
  3. 1:47 ΚΑΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ - ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΗΝ T.V - ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κλεινοντας την πορτα στην χ.α κλεινει την πορτα στην δημαρχια εκτος και εαν πιστευετε την τηλεδημοκρατια που εχει στειθει μαζι με της τηλεδικες .βγειτε εξω στην κοινωνια και συζητηστε με τον κοσμο εκει θα καταλαβετε ποσοι και ποιοι καταδικαζουν ως προς κομμα και οχι για το εγκλημα καθ αυτου την χ.α αλλωστε ολοι ενθυμουντε την περιπτωαι και συζητουν την περιπτωση τεμπονερα-καλαμποκα το 1992 λεγοντας επειδη ο νεοδημοκρατης καλαμποκας σκοτωσε τον τεμπονερα σημαινει και ολοι η νεα δημοκρατια ηταν εγκλειματιες και εγκληματικη οργανωση;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τι θυμηθηκες τωρα 2.23 αυτα δεν επιτρεπετε να ειναι στην μνημη του ελληνα ουτε τσουκατιδες ουτε μαντεληδες ουτε παπανδρεου ουτε βενιζελοι ουτε βουλγαρακηδες τωρα πρεπει να ταυτιστης με το δημοκρατικο τοξο τρομαρα τους και την πεινα ρε τι την κανω οχι την δικη μου ρε .....τον παιδιων μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξερω οτι ειναι δυσκολο αυτο που θα σου πω αλλα συνελληνα κρατα η εαν θες κανε υπομονη ερχετε ο καιρος που τα τσακαλια που εχουμε και οι υαινες θα πληρωσουν

      Διαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΓΡΗΓΟΡΗ. ΕΙΣΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News