Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Σοκ: Πυροβόλησε με καραμπίνα το σκυλί του γείτονα

Στην Στυλίδα

Σοκαρισμένη είναι οι κάτοικοι της περιοχής Ράχες στη Στυλίδα μετά την καταγγελία ενός άνδρα ότι πυροβόλησαν το σκυλί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το σκυλάκι της φωτογραφίας, ένα γκριφόν κανίς (griffon canis) λευκό, βγήκε έξω από την αυλή και περιφερόταν στη γειτονιά.


Ο ιδιοκτήτης του τραυματισμένου σκύλου άκουσε πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και λίγα λεπτά αργότερα είδε το σκυλάκι αιμόφυρτο μπροστά στην είσοδο του σπιτιού του. Tο άτυχο σκυλάκι μεταφέρθηκε τραυματισμένο στον κτηνίατρο στη Λαμία, ενώ ήδη ο ιδιοκτήτης έχει ενημερώσει την αστυνομία και τον φιλοζωικό σύλλογο.

"Θα καταθέσω μήνυση και θα το τραβήξω μέχρι εκεί που δεν παίρνει να υποστεί τις συνέπειες του νόμου, γιατί δεν μπορεί ο καθένας σήμερα να αρπάζει μια καραμπίνα και να πυροβολεί ανυπεράσπιστα σκυλάκια, που γνωρίζει κιόλας ότι δεν είναι αδέσποτο. Αλλά και αδέσποτο να ήταν εννοείται ότι δεν έπρεπε να το κάνει" είπε ο ιδιοκτήτης του σκυλιού.

Πηγή: lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News