Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Έταζε καριέρα μοντέλου σε έφηβες για να τις φωτογραφίζει γυμνές!

Με κάποιες από αυτές κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές επαφές

Το όνειρο έφηβων κοριτσιών να κάνουν καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε ο 45χρονος, που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη.

Ο συλληφθείς φέρεται ότι είχε μετατρέψει μισθωμένο χώρο σε στούντιο όπου φωτογράφιζε γυμνές και ημίγυμνες τις νεαρές κοπέλες, στις οποίες υπόσχονταν καριέρα στο μόντελινγκ, υποστηρίζοντας ότι διαθέτει άριστες διασυνδέσεις στο συγκεκριμένο χώρο.

Μάλιστα, όπως καταγγέλθηκε, με κάποιες από αυτές κατηγορείται ότι είχε σεξουαλικές επαφές...

Σε έρευνα αστυνομικών στο υποτιθέμενο στούντιο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν γυμνές φωτογραφίες, από τις οποίες μέχρι στιγμής ταυτοποιήθηκαν τρεις έφηβες.

---
Πηγή: newsit.gr

1 σχόλιο:

  1. με τοσα ψώνια στη θεσσαλονίκη χρυσες δουλειες θα εκανε το λαμογιο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News