Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Τέλος στο "πάρτι" των πανεπιστημιακών βάζει το Υπουργείο


Πετάει το μπαλάκι στους ίδιους τους υπαλλήλους

Ρύθμιση στη Βουλή ετοιμάζει το Υπουργείο Παιδείας με σκοπό να τελειώσει οριστικά το θέμα της διαθεσιμότητας στα πανεπιστήμια.

Για τα ΑΕΙ που δεν έστειλαν τις λίστες με τα ονόματα χθες, όταν και έληγε η προθεσμία, δόθηκε νέα πενταήμερη προθεσμία ώστε οι ίδιοι οι διοικητικοί υπάλληλοι να μπουν στον ΑΣΕΠ μόνοι τους ηλεκτρονικά και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, δίχως να μεσολαβήσει το εκάστοτε πανεπιστήμιο. Όσοι δεν το κάνουν εντός της προθεσμίας, θα τίθενται αυτομάτως σε αργία.

Με αυτή την απόφαση ο Υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, αισιοδοξεί ότι τελειώνει και η προσπάθεια μιας μειοψηφίας να συντηρηθούν φέουδα ανομίας στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Με άλλα λόγια, το "πάρτι" τελείωσε... 

---
Πηγή: parapolitika.gr

4 σχόλια:

  1. Το πάρτυ τελείωσε. Και η καταστροφή των δημόσιων πανεπιστημίων για να υπερισχύσουν τα κολλέγια, άρχισε. Μπράβο, ωραίο και αντικειμενικό άρθρο αναδημοσιεύετε. Λες και τρώμε κουτόχορτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καιρος ηταν,σιγα τα πανεπιστημια, μπουρδελα θες να πεις, βρωμα και δυσοδια,γιαφκες αναρχικων και εγκληματιων, μαλλον αγνοεις πως λειτουργουν τα πανεπιστημια στην ευρωπη

      Διαγραφή
    2. Ναι, δυσοδία.. Πανεπιστημιακής μορφώσεως να υποθέσω;

      Διαγραφή
  2. ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΪΜΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News