Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Στο ψυχιατρείο με απώλεια συνείδησης μεταφέρθηκε η Βίκυ Σταμάτη

Στο ψυχιατρείο με απώλεια συνείδησης μεταφέρθηκε η Βίκυ Σταμάτη

Σε ψυχιατρικό κατάστημα μεταφέρθηκε η Βικυ Σταμάτη λόγω απώλειας συνειδήσεως, σύμφωνα με το δικηγόρο της Αλέξη Κούγια.

Η ανακοίνωση από το γραφείο του κ.Κούγια ανέφερε:

«Ενημερωθήκαμε από τους συγγενείς της εντολέως μας Βασιλικής Τσοχατζοπούλου ότι αυτή μετεφέρθη με απώλεια συνειδήσεως σε Ψυχιατρικό Κατάστημα. Το δικηγορικό μας γραφείο προσπάθησε, με την παρουσία δικηγόρου, στη γραμματεία των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού να πληροφορηθεί το Ψυχιατρικό Κατάστημα, στο οποίο η εντολέας μας βρίσκεται, αλλά από την γραμματεία μας είπαν ότι είναι απόρρητο».

4 σχόλια:

  1. ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗΗΗΗΗΗΗΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ola ta koproskila kikloforoun exo eleuthera pou kataeklepsan , kai oloi epesan pano stin stamati... pragmatika tin lipame auti tin gineka...den tis axizei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αναμεσα στο κλεφτη και το ναζιστη προτιμας παντα το κλεφτη.Αυτο να μην το ξεχναει κανεις! Γιατι στο τελος ουτε ψυχιατρος δεν θα ασχολειτε με τους ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣΕ ΡΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΓΑΜΟ ΠΑΡΙΣΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ 35000ΕΥΡΩ.ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΠΟΥ ΓΕΡΝΟΥΝ Κ ΜΙΖΕΣ.ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ.ΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΑΜΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΧΟ.ΚΑΙ ΑΝ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΠΑΣΟΚ ΣΤΥΛ ΛΑΛΙΩΤΗ Κ.Α ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΖΩΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News