Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Το ακούσαμε και αυτό: Τουρκάλα παρουσιάστρια απολύθηκε από την κυβέρνηση λόγω... ντεκολτέ!

Δείτε το βίντεο

Απίστευτο κι όμως αληθινό: στην Τουρκία απολύθηκε παρουσιάστρια επειδή ο αντιπροέδρος του κυβερνώντος κόμματος έκρινε «απαράδεκτα τολμηρή» μία ενδυματολογική επιλογή της…

Όπως αναφέρει το aixmi.gr πρόκειται για την Γκιοζντέ Κανσού η οποία την Δευτέρα κατά την παρουσίαση τηλεοπτικού διαγωνισμού από τη συχνότητα του δικτύου atv φόρεσε μία μίνι μαύρη τουαλέτα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ.

Ο Χουσεΐν Τσελίκ, αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) σε τηλεοπτική του συνέντευξη κατέκρινε την ενδυματολογική επιλγή της παρουσιάστριας λέγοντας:

«Ήταν ένα απαράδεκτο φόρεμα. Δεν ανακατευόμαστε με την επιλογή κανενός, αλλά ήταν υπερβολικό, σε κανένα μέρος του κόσμου δεν θα γινόταν αποδεκτό» συμπληρώνοντας ότι ένα τέτοιο φόρεμα δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό ούτε στο Χόλιγουντ. 

Μία μέρα μετά η παραγωγός εταιρεία της εκπομπής γνωστοποίησε την παρουσιάστρια ότι η συνεργασία τους διακόπτεται.

1 σχόλιο:

  1. και στην ελλάδα χρειάζεται λίγη αυτοσυγκράτηση στις γυναίκες γιατί έχουν ξεφύγει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News