Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Ο προπονητής του Αλμωπού Βασίλης Μαντζάρης έγινε μπαμπάς

Ανακοίνωση του Αλμωπού

Η Διοίκηση και οι Ποδοσφαιριστές του Αλμωπού Αριδαίας στέλνουν τις καλύτερες ευχές τους στον προπονητή τους Βασίλη Μαντζάρη που έγινε μπαμπάς.

Ευχόμαστε σ’ αυτόν και στη σύντροφό του να δουν το παιδάκι τους όπως επιθυμούν και να είναι υγιή και καλότυχο.

5 σχόλια:

  1. Να σου ζήσει η κορούλα μπιλαρα!Γερη κ καλοτυχη,άντε γλίτωσες κ τους καυγαδες με τους προπονητές για την ενδεκάδα !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βασιλη απο τα βαθυ της ψηχης μου σου ευχομαι υγεια στο αγγελουδι σου και να την δεις πρωταθλητρια σε αθλητικες διοργανωσεις.

    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΤΖΟΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NA ΖΗΣΕΙ ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασίλη τώρα ξεκίνα προετοιμασία για γιό.Να κοιτάμε και το μέλλον πρέπει.Αλμωπάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News