Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Συνεχίζει στον πάγκο του Εθνικού Αριδαίας ο Βασίλης Τριγκάκης

Μετά από συζητήσεις με τη Διοίκηση

Παραμένει τελικά στον πάγκο του Εθνικού Αριδαίας ο Βασίλης Τριγκάκης.

Ο προπονητής υπέβαλε πριν λίγες μέρες την παραίτησή του, ωστόσο...

...μετά από συζητήσεις με τη Διοίκηση θα συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα.

9 σχόλια:

  1. ΛΑΚΗ ΠΡΩΧΟΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΝ
    ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είπε κανείς το αντίθετο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai h pio polu ton krazate pou sunexeia exane me skor megala opws autos ths apsalou kai oti o logos autos htan k den kanei gia thn omada kai alla tetoia...!! h omada twra arxizei kai briskei ta pathmata ths..!!

      Διαγραφή
    2. κανείς σοβαρός δεν κάνει κριτική σε αυτές τις ομάδες .Οπότε οτιδήποτε αστείο δεν σχολιάζεται.Μονο υποδομές,μόνο Εθνικός μόνο Αλμωπός.Καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά.
      Ν.Σιώπης Καλαμαριά Θεσ/νικης.

      Διαγραφή
  3. Η ΟΜΑΔΑ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΟΡΜΑ Κ ΑΚΟΜΗ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ Κ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΑ.ΦΙΛΑΘΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. περυσι ο τζοφ ανελαβε την ομαδα απο την προτελευταια θεση της βαθμολογιας και την εσωσε ανετα και μαλιστα αητητος για πολλες αγωνιστικες...μια μικρη διαμαχη ειχε με τον λακη και ολοι του την πεσατε....σιγα μωρε ηρεμηστε λιγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΖΟΦ - Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ.Ο ΚΑΘΕ ΣΚΕΦΤΟΜΕΝΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΝΗ Η ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΗΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ


    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ
    ΕΘΝΙΚΑΡΑ<>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News