Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Liquid Lines: All time classic γατίσιο βλέμμα για σούπερ αισθησιακό μακιγιάζ!

Κάθε σεζόν, κάθε χρόνο, σε κάθε περίπτωση το eyeliner γίνεται σύμμαχος για ακαταμάχητο μακιγιάζ.

Θέλεις ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ στα μάτια, χωρίς υπερβολές; Το υγρό eyeliner είναι εδώ για να σου λύσει τα χέρια για ακόμα μια χρονιά!

Ξέχνα τις γυαλιστερές σκιές, τις ματ υφές, τα έντονα χρώματα και τις εκκεντρικές τάσεις της μόδας και go classy με διαχρονικό cat eye make up! Από τη θρυλική Σοφία Λόρεν μέχρι τις ντίβες του σήμερα, το συγκεκριμένο μακιγιάζ παραμένει δυνατός σύμμαχος για εκθαμβωτικές εμφανίσεις με τον πιο απλό τρόπο.

Χοντρές γραμμές eyeliner, μια διακριτική πινελιά προς τα επάνω, για too formal ή too casual εμφανίσεις… ό, τι και αν θελήσεις με λίγη εμπειρία μπορείς να το δημιουργήσεις με ένα υγρό eyeliner, ανά πάσα στιγμή!

Δες διάφορες εκδοχές του γατίσιου μακιγιάζ για να αντιγράψεις αυτό που σου ταιριάζει σε κάθε περίσταση: 








---
Πηγή: faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News