Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Έδεσσα: Συνελήφθη 24χρονος γιατί πουλούσε είδη παραεμπορίου

Σύλληψη για κατοχή προς πώληση ειδών παραεμπορίου

Στις 26.05.2014 το μεσημέρι, στην Έδεσσας Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 24 ετών, διότι κατείχε με σκοπό τη διάθεση προς πώληση 79 αντικείμενα (διακοσμητικά κεριά), χωρίς να έχει εφοδιαστεί με άδεια υπαίθριου πλανοδίου εμπορίου από την αρμόδιας Αρχή.

Τα διακοσμητικά κεριά κατασχέθηκαν ως προϊόντα παραεμπορίου και καταστράφηκαν σύμφωνα με τη σχετική νομοθεσία, ενώ σε βάρος του 24χρονου επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας.

6 σχόλια:

  1. Πιάσατε τον εγκληματία! Μπράβο!
    Άμα ξύνεσαι όλη μέρα, με τέτοια θα ασχολείσαι. Αυτό είναι το έγκλημα?
    Αλλά άμα και ο άλλος που τον κάρφωσε είναι τόσο μάγκας τι να πεις...
    Για 74 διακοσμητικά κεριά? Σιγά ρε παιδιά, Ναρκωτικά δεν πουλούσε το παλικάρι!
    Άντε να ζήσεις μετά σε αυτό το κράτος. Είναι να μην γίνεις κλέφτης μετά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελάει ο Κόσμος ρεεεεε!
    Κοιτάτε το δέντρο και χάνετε το δάσος.
    Πιάσατε τον μεγαλύτερο εγκληματία! Άρε αυτό το κράτος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Αριδαία, ειδικά τις Πέμπτες, γίνεται το μεγάλο πανηγύρι με τους με τους πλανόδιους. Μήπως έχουν ελευθέρας ,λόγω παραμεθορίου, και δε συλλαμβάνεται κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο δίκιο έχετε και οι δυο σας. Εδώ γίνονται άλλα και αλλά και δυστυχώς η αστυνομία κάνει ότι δεν τα γνωρίζει,γιατί την συμφέρει να κάνει έτσι . Και τώρα που πιάσατε το παιδί που πουλούσε τα κεριά κάνατε το μεγαλύτερο κατόρθωμα της ζωής και της καριέρας σας. Συγχαρητήρια έτσι θα πάμε πολύ μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού έκανε το λάθος και γεννήθηκε Ελληνας καλά να πάθει, ας γεννιόταν Πακιστανός ή Νιγηριανός, να μην τον πείραζε κανείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τους παρανομους λαθρομεταναστες που πουλανε γιατι δεν τους κυνηγαει ουτε το κρατος ουτε η αστυνομια και μονο τους Ελληνες κυνηγανε?????????? ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News