Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

5λεπτο workout κοιλιακών... Κάνει θαύματα και μπορείτε να το ακολουθήσετε όλοι!

5 φορές την εβδομάδα από 5 λεπτά τη φορά, είναι μια πολύ καλή αρχή. Good luck!

Βαριέστε το γυμναστήριο και παρόλο που πιέζετε τον εαυτό σας δεν καταφέρνετε να τον πείσετε να φτάσει μέχρι την πόρτα του.

Οκ, σας καταλαβαίνουμε, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, το γυμναστήριο δεν είναι και ο ιδανικότερος προορισμός.

Παρόλα αυτά μπορείτε να γυμναστείτε μόνες σας στο σπίτι σας, χωρίς να σας κοιτούν αδιάκριτα βλέμματα.

Αν κι εσείς θέλετε να αποκτήσετε επίπεδη και super γυμνασμένη κοιλιά, τότε δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε το workout που σας προτείνουμε.

Πέντε (!) μόλις λεπτά τη μέρα αρκούν για να δείτε διαφορά. Τώρα, αν στην πορεία βρείτε τη χαμένη σας διάθεση, δε θα λέγαμε όχι στο να το ακολουθήσετε δυο φορές την ημέρα!

5 φορές την εβδομάδα από 5 λεπτά τη φορά, είναι μια πολύ καλή αρχή. Good luck.



---
Πηγή: queen.gr

2 σχόλια:

  1. Μην επιχειρήσετε την άσκηση full sit ups, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα προκαλέσει σε βάθος χρόνου προβλήματα μέσης, καθώς ασκείται υπερβολική πίεση στους μεσοσπονδύλιους δίσκους στην οσφυϊκή μοίρα.
    Επίσης το πρόγραμμα απευθύνεται σε προπονημένους και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ενδείκνυται για αρχάριους.
    Σε γενικές γραμμές όταν θα κάνετε «ασφαλείς» κοιλιακούς θα πρέπει η «κάτω» μέση ΠΑΝΤΑ να είναι σε επαφή με το έδαφος και να σηκώνεται μόνο η θωρακική μοίρα από 0 έως 35ο μοίρες. Επίσης πρέπει η αυχενική μοίρα να είναι σε σταθερή θέση (αυτό θα το πετύχουμε κρατώντας το πίσω μέρος του κεφαλιού με τα δυο χέρια) κατά την ανύψωση ώστε να μην ασκείτε και εκεί πίεση στους αυχενικούς σπονδύλους.
    Γυμναστής της Αριδαίας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστός αρκουνε και 100 απλοί κοιλιακοί (μετά απο προθερμανση φυσικά,σε σετάκια των 25) και λίγα πους απς και ραχιαιους .με 10 λεπτακια απλων ασκησεων γίνεστε fit. . και όχι σαν τα δεκάδες φουσκωμένα ατριχα αγορακια που κυκλοφορούν στις παραλίες με σώματα γεμάτο αναβολικά και μυαλό κουκούτσι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News