Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Τις προτάσεις των σωματείων ζητά η ΕΠΣ Πέλλας

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΑΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ

Πολύ συχνά ακούμε και μεταφέρουμε παράπονα των παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, σχετικά με τη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων από τη διοργανώτρια ΕΠΣ Πέλλας.

Τώρα, με ανακοίνωσή της η Ένωση ζητά τη προτάσεις των σωματείων και είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ασχοληθούν οι Διοικήσεις των ομάδων με αυτό το σημαντικό κομμάτι και να ανοίξει ένας ουσιαστικός διάλογος, με την προϋπόθεση βέβαια, οι προτάσεις που θα προκύψουν να εξεταστούν σοβαρά από τη Διοίκηση της ΕΠΣ και να μη μπούνε απλά σε κάποιο συρτάρι

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Πέλλας:

Εν όψει της έναρξης της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/2015, καλούνται τα σωματεία της δύναμής μας να υποβάλλουν τυχόν προτάσεις τους, για την διεξαγωγή όλων των πρωταθλημάτων που θα διοργανώσει η ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ.

Οι προτάσεις σας θα πρέπει να περιέλθουν εγγράφως στην Γραμματεία της Ένωσής μας (FAX 2381029120 ή στο mail epspellas@yahoo.gr), εώς 16 Ιουνίου 2014.

12 σχόλια:

  1. τα πράγματα είναι πολύ απλά και ξεκάθαρα:
    Α1 διοργάνωση πρωταθλήματος τέτοιου που προωθεί -ενισχύει -ξεκουράζει-τονώνει τον πρωταθλητή ώστε να είναι έτοιμος για τα μπαραζ ανόδου και να μην φθείρεται άδικα και άσκοπα.Υποχρεωτική συμμετοχή νέων ποδοσφαιριστών σε ηλικία σε όλες τις κατηγορίες,παρουσία και ΒΟΗΘΕΙΑ της Επς στην λειτουργία και φροντίδα των γηπέδων,χαμηλότερο κόστος διαιτησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΩΤΑΣΕΙΣ/1]ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.ΥΨΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15-20 ΤΟΙΣ 100. 2]ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 3 ΜΙΚΡΩΝ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΟΠΩΣ ΙΣΧΕΙΕ ΟΠΩΣ ΠΕΡΥΣΙ.ΣΥΝ 2 ΠΑΙΧΤΩΝ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 22. 3] ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΡΑΖ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ /2-5ΚΙΑ 3-4 ΟΙ ΝΙΚΗΤΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ.[ΑΥΤΟ ΔΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ].ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. 4]ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΜΕ ΜΕΡΙΜΝΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗ Η ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ-ΑΥΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΟΣΤΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ''ΕΙΔΙΚΗ''ΣΥΜΦΩΝΙΑ. 5]ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ Α1 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΙΧΟΣ-Η Η ΔΗΛΩΜΕΝΗ ΕΔΡΑ 6]ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΙΔΙΑ ΤΗΣ Α1 ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΙΣΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΜΙΣΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 7]ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΣ Α1 ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΤΩΝΝ ΟΜΑΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Πρωτάθλημα Α1 με συμμετοχή 30 ομάδων χωρισμένοι σε 2 ομίλους (Αριδαίας και Γιαννιτσών), οι 2 πρώτοι παίζουν μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο για την ανάδειξη του πρωταθλητή Νομού 2) Υποχρεωτική συμμετοχή 5 νέων κάτω των 21 ετών στην βασική ενδεκάδα 3) Μείωση του κόστους διαιτησίας από τα 150 ευρώ στα 100 (ας γίνουν και αυτοί χομπίστες όπως όλοι μας) 4) Μείωση του κόστους συμμετοχής στο πρωτάθλημα, κύπελλο και παιδικής ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λοιπόν 30 ομάδες είναι δύσκολο να αγωνιστούν στην Α1 διότι δεν έχουν την οργάνωση πολλές εξ αυτών να ανταπεξέλθουν...Τώρα όσο αναφορά τους διαιτητές παίρνουν 100 και όχι 150 που είπες,άμα θέλεις να στα αναλύσω κιόλας.Στην Β κατηγορία παίρνουν 27 ευρώ ο καθένας και απο 5 έως 15 ευρώ βενζίνες,ανάλογα με την απόσταση αυτά είναι τα καθαρά χρήματα που λαμβάνουν ως αποζημίωση.Μου αρέσει η ιδέα των νέων αλλά πρέπει να εφαρμοστεί σταδιακά και αφού πρώτα έχουν προνοήσει για τις ακαδημίες. Όσο αφορά τις συμμετοχές δεν γνωρίζω τα ακριβή ποσά που πρέπει να δώσεις για αυτό και δεν παίρνω θέση..

      Διαγραφή
    2. ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΥΔΡΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΑΝΗ ΗΜΑΘΙΑ;;;;;;;;;;;

      Διαγραφή
  4. το πιο σωστο ειναι 40 ομαδες στην α1 των 4 ομιλων και 11 παικτες κατω των 21 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Diladi autos pou einai 22-30 ti 8a kanei, champions league 8a paizei podosfairo ?

      Διαγραφή
    2. Xaxaxaxaxax oi 2 kalyteroi!!!!

      Διαγραφή
    3. ρε αν μια ομαδα εχει καλους παιχτες κατω τον 20 πιστευετε οτι δεν θα τους βαζει??αν ειναι υποχρεωτικο τοτε ειναι που καβαλανε το καλαμι και δεν κανουν ουτε προπονηση!!!

      Διαγραφή
  5. AΣΧΕΤΟΙ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News