Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Αριδαία: Τροχαίο για πολλοστή φορά... στο ίδιο σημείο!

Χθες το βράδυ

Τροχαίο μεταξύ δύο Ι.Χ. αυτοκινήτων σημειώθηκε χθες το βράδυ γύρω στις 22:00 στη διασταύρωση μπροστά από τη μαθητική εστία στην Αριδαία.

Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν σφοδρά σε μια διασταύρωση που αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς ατυχημάτων.

Μάλιστα πολλές φορές έχει γίνει λόγος για την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών, γιατί εκτός από τα τροχαία, είναι πλέον καθημερινό το πρόβλημα του μποτιλιαρίσματος στο συγκεκριμένο σημείο.

Παρόλα αυτά μέχρι σήμερα δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες.

21 σχόλια:

  1. Στο συγκεκριμένο σημείο πρέπει να τοποθετηθούν φωτεινοί σηματοδότες (φανάρια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και επίσης να μη παρκάρει ο καθένας λες και βρίσκεται στην αυλή του, περιορίζοντας έτσι την ορατότητα στο σημείο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ola tha ta kanei o kainoyrios dimarxos.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..πονηρουλη το μαρτυρησε η γυναικα σου;

      Διαγραφή
    2. xaxaxaxa.................na 'sai kala gelasame...

      Διαγραφή
  4. Για τα φανάρια να φροντίσει ο Δήμος, για το παρκάρισμα να φροντίσουμε ΕΜΕΙΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλάχιστον οι οδηγοί και οι συνεπιβάτες τους (αν υπήρχαν) είναι καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το παρκάρισμα υπάρχουν χώροι αλλά υπάρχουν και ζώα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το χειροτερο σημειο, κολαση ειδικα τωρα που ειναι και η τραπεζα αστα να πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δλδ ρε βλακες ε βλακες δύσκολο είναι να παρκάρεις στο ΚΤΕΛ η οπουδήποτε έχει θέση ? Πάει η άλλη να πάρει ψωμί και βγαίνει με το σεβρολετ αι στο διαόλο μωρή! Πει στην τράπεζα και θα μπει μέσα με το αμάξι... Κατάντια του λαού μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στο μεταξυ και οι 2 οδηγοι, οπως λενε πληροφοριες, δν ειχαν διπλωμα...τουλαχιστον ειναι καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το πιο επικινδυνο σημείο της πόλης!!! και η τράπεζα είναι σε λάθος σημείο όπως είπαμε και ξαναείπαμε αλλά ποιός νοιάζεται? πάντως να ρωτήσω και κάτι...κυρώσεις υπάρχουν για όσους σχεδίασαν αυτό το σημείο? υπάρχει κάποιος υπευθυνος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη λέμε ο,τι θέλουμε κι ο,τι μας κατέβει στο μυαλό τώρα. Τι σχέση έχει το σημείο της τράπεζας με το άσχημα συνήθειο του νεοέλληνα να (διπλο)παρκάρει όπου του καπνίσει; Στο σημείο αυτό δεν θα γινόταν ΚΑΝΕΝΑ τρακάρισμα εάν οι συνειδητοποιημένοι (εάν υπήρχαν) οδηγοί επί της ευθείας δεν έτρεχαν με άνω του ορίου χιλιόμετρα και αντίστοιχα οι επί της καθέτου της παραβίαζαν προτεραιότητες. Αν θυμόμασταν τότε που πήραμε το δίπλωμα (ναι, πάνε πολλά χρόνια), όταν δεν έχεις ορατότητα και προτεραιότητα να έχεις, δεν πατάς το γκάζι ανέμελα. Τα φανάρια δεν θα κάνουν τίποτε απολύτως. Αστυνομία να συλλαμβάνει τα εκάστοτε 15χρονα με τις εξατμίσεις μπουριά και το μαλλί κύμα-Χαβάη 5-0 θέλει και μάλιστα όχι συντοπίτες για να σβήνουν κλήσεις του κουμπάρου του εξαδέλφου του θείου του Ψηνάκη...

      Διαγραφή
  11. με τα παπάκια χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα γίνονται έλεγχοι? τι κάνει το αστυνομικό τμήμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ακόμη και φανάρια να μπούν θα περνάμε με κόκκινο. και αυτό γιατί στην οδήγηση είμαστε πολλά χρόνια πίσω. Δυστυχώς συμβαίνει περισσότερο στην επαρχία μας. Πρέπει να γίνονται λοιπόν έλεγχοι απο την αστυνομία (χωρίς να εξερούνται τα ξαδέρφια και οι φίλοι) μπας και προλαβουμε το χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΩΣΤΟΙ ΕΙΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News