Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Χρήστος Χουρσόγλου: «Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας»

Ευχαριστήριο

Φίλες και φίλοι,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς το πρόσωπό μου και κυρίως για την ευκαιρία που μου δώσατε να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα προβλήματα του τόπου μας.

Καθόλη τη διάρκεια της τρέχουσας δημοτικής περιόδου ήμουν και είμαι παρών σε όλα τα σημαντικά ζητήματα που προέκυψαν και από τα έδρανα της αντιπολίτευσης προσπάθησα να αναδείξω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου και να προτείνω λύσεις.

Στις εκλογές της 18ης Μαΐου με την ψήφο σας μου δώσατε δύναμη για τη συνέχεια. Ευχαριστώ τους 1015 συμπολίτες μου για αυτή τους τη στήριξη και δεσμεύομαι να επιβεβαιώσω τις προσδοκίες τους.

Επίσης, ευχαριστώ όλον τον κόσμο για τη νίκη του συνδυασμού μας «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», που στέλνει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Τέλος, θα ήταν παράλειψή μου αν δεν αναφερθώ στον επικεφαλής μας και νέο Δήμαρχο Αλμωπίας Δημήτρη Μπίνο, τον οποίο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Του εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει και τον διαβεβαιώνω πως θα είμαι δίπλα του, αρωγός στην κάθε προσπάθεια που θα έχει ως στόχο το κοινό καλό.

Με εκτίμηση
Χρήστος Χουρσόγλου
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας

9 σχόλια:

  1. με βάση τα αποτελέσματα αριδαίας...και έχοντας 2 ψηφοδέλτια παλιά με Μπίνο κ Ζέρζη...δεν γίνεται να βγήκαν τώρα τόσο κοντά Μπίνος-Πασόης...
    Άρα κάποιοι δεν ψήφισαν! Ποιοι?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου οτι εχουμε τετρασταυρια . Κουτοπονηρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχεση εχει η 4σταυρια οταν ρωταω για πασοη μπινο ρε νουμερο; σου λεω δεν βγαινουν οι ψηφοι των συνδυασμων μπινου ζερζη στην αριδαια...αρα καποιος δε στηριξε ρε νουμερο

      Διαγραφή
  3. ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΡΑΓΕ ΕΣΕΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΣΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΠΗΡΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ?ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΜΟΝΟ ΤΟΣΟΥΣ?ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟΥΣ ΠΗΡΕ ΚΙ Ο ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ.....

      Διαγραφή
  5. ΧΡ, ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, Η 5η ΕΚΛΟΓΗ ΣΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο αναμαρτητις πρωτος τον λιθο βαλετω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΛΟΜΟΥ Χ.ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΒΑΝΕ .....ΓΙΩΡΓΟΣ -WUPPERTAL....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News