Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Παραλαβή νέου απορριμματοφόρου ανακύκλωσης από το Δήμο Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Παραλαβή νέου απορριμματοφόρου ανακύκλωσης από το Δήμο Αλμωπίας

Ο Δήμος Αλμωπίας, παρέλαβε, χθες Πέμπτη 29 Μαΐου 2014, ένα απορριμματοφόρο όχημα ανακύκλωσης, από την εταιρεία «ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ».

Παρόντες στην παραλαβή ήταν ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Πασόης Δημήτριος, οι Αντιδήμαρχοι Θεοδωρίδης Αναστάσιος και Καραμαριάς Σταύρος, ο τοπικός σύμβουλος Αριδαίας κ. Αβραάμ Δημήτριος, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Καθαριότητας κ. Ιατρίδης Γεώργιος και υπάλληλοι καθαριότητας του Δήμου Αλμωπίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το έργο χρηματοδοτήθηκε εξολοκλήρου από πόρους του Προγράμματος «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» του Πράσινου Ταμείου του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, προϋπολογισμού 174.660,00€ με Φ.Π.Α.

Η εν λόγω χρηματοδότηση αποτελεί συνέχεια μιας σειράς συντονισμένων και επιτυχημένων ενεργειών του Δήμου Αλμωπίας για την επέκταση του προγράμματος ανακύκλωσης και στη δημοτική ενότητα Εξαπλατάνου μετά την εξασφάλιση από την Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης 95 κάδων ανακύκλωσης.

Με την εν λόγω προμήθεια επιλύεται το πρόβλημα της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στο Δήμο μας, ενισχύεται η αποκομιδή των ανακυκλώσιμων υλικών και προστατεύεται και βελτιώνεται το φυσικό και οικιστικό περιβάλλον του δήμου.

Με την παραλαβή του οχήματος, θα ξεκινήσει καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών για τη σημασία της ανακύκλωσης και της ωφέλειάς της, σύμφωνα με τον Προϊστάμενο Καθαριότητας του δήμου κ. Ιατρίδη.



19 σχόλια:

  1. giati exoume kadous ???? kapios apo tous promaxous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιτάξτε να φέρετε κανένα ασθενοφόρο και αφήστε τα παπατζηλίκια σας !!!! αυτά έρχονται σε δεύτερη μοίρα.... προτεραιότητα έχει η ανθρώπινη ζωή κύριε Πασόη και όχι τα σκουπίδια !!! Έμεινα έκπληκτος πριν 3 ημέρες όταν κάλεσα ασθενοφόρο από το Κ.Υ και μου είπαν ότι ασθενοφόρο υπάρχει μέχρι τις 3 το μεσημέρι !!! συγνώμη κιόλας που το χρειάστηκα αργότερα, να κανονίζουμε αν είναι τα ατυχήματα μας το πρωί !!! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!! Παίζετε με ανθρώπινες ΖΩΕΣ !!!! μπορείτε να το καταλάβετε επιτέλους?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειπαμε οτι πολλα πραγματα δεν τα εκανε , αλλα δεν φταιει αυτος που δεν εχει ασθενοφορο (τα παραπονα σου στο μπουμπουκο ) , ειναι το ιδιο που λενε πολλοι για τα αδεσποτα οτι φταιει η φιλοζοικη καλο ειναι να βουταμε τη γλωσσα στο μυαλο και μετα να μιλαμε

      Διαγραφή
    2. Αν δεν το χρειαζόσουν προσωπικά, ούτε που θα σε ενδιέφερε!
      Οπότε θα έλεγες και κάτι θετικό...

      Διαγραφή
    3. Ασε μας ρε φιλε μονο εσυ χρειαζεσαι ασθενοφορο!!Τα παραπονα σου στον μπουμπουκο καλα σου λενε!!Δεν φταιει για ολα ο δημαρχος!!Και για την "ανικανοτητα" σας στο τελος αυτος θα φταιει!!!!!!

      Διαγραφή
  4. μακαρι γιατι δεν ειναι δουλεια να τα βαζεις στο αγροτικο και να ψάχνεις για άδειο κάδο να πετάξεις τα σκουπίδια σου, για ανακύκλωση ούτε λόγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΝΙΓΟΥΝ, ΤΩΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ Κ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ! ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΖΟΡΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΧΩΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ .....ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λογικευτειτε λίγο ρε γαμωτο σε αυτό τον τόπο! Θα έπρεπε να καιγεστε που δεν υπάρχει ασθενοφόρο κ όχι να μαλωνετε για το ποιος φταίει κ ποιος μιλάει. Πρέπει να πιέσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε κ όποιον μπορούμε! Κινδυνεύουμε ΟΛΟΙ γιατί ΟΛΟΙ ανά πάσα στιγμή μπορεί να το χρειαστούμε! Επιτέλους ας ξυπνήσουμε. Δήμαρχε νυν Κ επομενε πάρτε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σας και ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΟΦΟΡΑ ΔΗΜΑΡΧΕ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ? ΠΕΡΣΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΡΟΠΛΗΣΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δημος εχει 4 απορριματοφορα σε λειτουργια 1 απορριματοφορο για ανακυκλωση 3 φουξ 2 γκρεητερ 2 φορτωτες 4 φορτηγα χωματουργικα ...........Αλλα δεν εχει οδηγους και χειριστες και ξερουμε γιατι δεν εχει για να περνουν δουλειες η εργολαβοι........

      Διαγραφή
    2. ποιοι εργολαβοι βρε χανε...ηταν η μονη περιοδος η περιοδος πασοη που ολες οι εργασιες εγιναν με μηχανηματα του δημου και οχι με αναθεσεις σε χρυσα κατσαβιδια,χρυσους εργολαβους κτλ
      αυτα τα εκαναν ολοι οι προηγουμενοι για να μπορουν να μασανε...

      Διαγραφή
    3. βλακα 8.07 πανε τη δευτερα στο εργοταξιο και δες ολα τα μηχνηματα και τα φοτρηγα ειναι στο εργοταξιο τους δημου γιατι δεν εχει προσοπηκο .

      Διαγραφή
    4. αλλο δεν εχει προσωπικο και αλλο η λασπη σου για αναθεσεις σε εργολαβους..

      Διαγραφή
    5. axaxaxaxa 11:09 se pio dhmo zeis????

      Διαγραφή
  9. ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μηχανήματα μπορεί να εχεί στο εργοτάξιο,σε τί κατάσταση είναι όμως?λές και έχουν γυρίσει απο το Αυγανιστάν! κράτα την φωτό του οχήματος τώρα να το δούμε σε λίγο καιρό ποία θα είναι η κατάσταση του.Εάν αυτός που θα ανέβει στο όχημα δεν το πονάει σαν δικό του θα γίνει ερείπιο,δυστυχώς επικρατεί αυτή η νοοτροπία, ...δεν ειναί δικό μου στα τέτοια μου,το ίδιο ισχύει και για τις εργασίες που αναλαμβάνουν τα μηχανήματα του δήμου με το βλέμμα στο ρολόι είναι οι χειριστές.Έτσι δέν κάνουμε δουλειά,γιαυτό όλες αυτές οι δραστηριότητες νομοτελειακά θα καταλήξουν στην ιδιωτική πρωτοβουλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News