Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας

Γράφει ο Γιώργος Μπίνος

Διαβάστε όλα τα νέα των ομάδων της ΕΠΣ Πέλλας, όπως τα κατέγραψε ο συνεργάτης του Aridaia News Γιώργος Μπίνος:

 
• Απόλυτα ευχαριστημένος έμειναν στην Αναγέννηση Δωροθέας από την προσφορά του έμπειρου μεσοαμυντικού Γιώργου Σέλκο γνωστού «Μπέηλι» που σε κάθε παιχνίδι έδωσε ότι είχε και δεν είχε για λογαριασμό της ομάδας.

• Ιδιαίτερα δυνατή αναμένεται να εμφανιστεί στο νέο πρωτάθλημα η Ένωση Πολυκάρπης – Μοναστηρακίου που θα έχει στην σύνθεση της τον νεαρό στάικερ Ντούσκου Γκάζι και όπως όλα δείχνουν τον Γιάννη Λαζαρίδη που θα επιστρέψει από την Ένωση Τσάκων.

• Με τον Κώστα Τσόρμπα στον πάγκο του αναμένεται να πορευτεί στην Α΄ κατηγορία ο νεοφώτιστος Ευρωπός Φούστανης που θα ενισχυθεί μεταγραφικά και σίγουρα δεν θέλει να είναι περαστικός στοχεύοντας σε μια αξιοπρεπή πορεία.

• Πολύ καλή χρονιά έκανε με την Ένωση Τσάκων στην Α΄ κατηγορία ο γκολκήπερ Βασίλης Τσεντεμίδης που είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι. Όπως όλα δείχνουν θέμα μετακίνησης δεν υπάρχει αφού και οι δύο πλευρές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένος από την συνεργασία τους.

• Μπορεί ο Ηρακλής Άγιου Λουκά να υποβιβάστηκε όμως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι αν κάποιος ξεχώρισε από εκεί ήταν ο νεαρός επιθετικός Νίκος Τζιουμαντάνης που ήταν και ό πρώτος σκόρερ του Γηραιού.

• Στον Ατρόμητο Αθηνών δοκιμάζεται αυτές τις μέρες ο νεαρός άσσος την Δόξας Ριζού Νίκος Σαρίδης που διακρίθηκε ιδιαίτερα φέτος και διαθέτει το ταλέντο για να κάνει το βήμα παραπάνω.

• Την παραμονή του Αποστόλη Τσόπτση επιθυμούν στον Ηρακλή Άσπρου αφού είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσφορά του στην άνοδο στην Α1. Παρά την ηλικία του ο έμπειρος άσσος είναι ιδιαίτερα χρήσιμος και για την νέα σαιζόν.

• Απόλυτα ευχαριστημένος από την συνεργασία του με τον ΠΑΣ Λευκάδια Ημαθίας είναι ο Γιώργος Μπρέγκου που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα Εσώβαλτα. Από την στιγμή που και οι δυο πλευρές έχουν μείνει ικανοποιημένοι η συνέχιση της συνεργασίας του θεωρείται δεδομένη.

• Από τους κύριους συντελεστές της φετινής καταπληκτικής πορείας του Ηρακλή Άσπρου και την άνοδο στην Α1 ήταν αναμφίβολα ο έμπειρος επιθετικός Ευθύμης Μπουρνάζης που βοήθησε τόσο δημιουργικά όσο και σαν εκτελεστής.

• Με διαφορά ο κορυφαίος μέσος της Α1 για φέτος ήταν ο έμπειρος Άγγελός Βοτάρης του Ολυμπιακού Γαλατάδων καθώς αποτελεί την ηγετική φυσιογνωμία των ερυθρολεύκων στην μεσαία γραμμή και η αξία του αναγνωρίζεται από όλους.

• Μια χαρά τα πήγε ο Σίμος Προδρομίδης στον πάγκο του ΠΑΟΚ Αραβησσού και δεν θεωρείται απίθανο να δεχθεί προτάσεις ενόψει της νέας σεζόν. Όρεξη υπάρχει, γνώσεις υπάρχουν δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται κάτι άλλο για να προσφέρει κάποιος της υπηρεσίες του σε μια ερασιτεχνική ομάδα.

• Από τους πλέον διακριθέντες του Απόλλωνα της Κρύας Βρύσης ήταν ο επιθετικός Άγγελος Σκαπέρδας που φόρτωσε με αρκετά τέρματα τα αντίπαλα δίχτυα δείχνοντας μεγάλη εκτελεστική ικανότητα βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στην άνετη κατάκτηση πρωταθλήματος και ανόδου στην Α1.

• Πολύ καλή χρονιά έκανε φέτος με τον Αλμωπό ο Γιάννης Παντελίδης με τον ταλαντούχο μέσο να χάνει τα πλαίηοφ όμως λόγω τραυματισμού και αυτό έδειξε να κοστίζει στους κυανόλευκους που υπό προϋποθέσεις θα μπορέσουν να χτυπήσουν την πρωτιά.

2 σχόλια:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News