Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΠΣ Πέλλας: «Απαράδεκτη η επιστολή του Καρακελίδη»

"Οι Διαιτητές ανήκουν στην Ένωση", δηλώνει ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΕΠΣ Μ. Πανίδης

Θεωρώ απαράδεκτη την επιστολή – κάλεσμα που έστειλε ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Πέλλας προς τους διαιτητικές του νομού.

Εφ όσον τον έχουμε ορίσει στην επιτροπή ορισμού διαιτητών θα έπρεπε να μας ενημερώσει γι’ αυτήν του την ενέργεια και να μην ενημερωνόμαστε από τον τύπο και μάλιστα με αρνητικά σχόλια.

Οι διαιτητές ανήκουν στην Ένωση Πέλλας και δεν είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει δικαιώματα της πουθενά.

Θα ζητήσω άμεσα σύγκλιση του διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣ Πέλλας για να πάρει θέση επί των ενεργειών του κ. Καρακελίδη.

Αναπληρωτής πρόεδρος
Πανίδης Αβραάμ

9 σχόλια:

  1. Πολύ αργά καταλάβατε κύριοι της ΕΠΣ το καπέλωμα του κ.Καρακελίδη.Αρχομανής και Πασάς.Μόνο αυτός μιλάει σε όλη την Ελλάδα για τον σύνδεσμο των συνταξιούχων.Ακόμα όμως δεν έχετε δει τίποτε.Θα πάθετε χειρότερα.Ήδη σας έχει εκθέσει σε πανελλήνιο επίπεδο.Τα αθλητικά σάιτ των Αθηνών το πιπιλίζουν και όπως γράφουν η Κεντρική επιτροπή Διαιτησίας δηλώνει ενοχλημένη.Με τέτοιον Αρχιδιαιτητή το μέλλον των διαιτητών σίγουρα είναι πολύ αβέβαιο.Για αυτό αν θέλετε να πάει μπροστά η διαιτησία του Ν.Πέλλας καθαρίστε τον μια και καλή.Ολέθρια ενέργεια και εξέθεσε την ΕΠΣ.Έχετε τα κότσια να το κάνετε;Άιτε να δούμε................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ 11:36 ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITE ΓΡΑΦΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΔΥΟ.......
    ΤΕΛΕΙΩΣΤΕΤΟΝ ΤΩΡΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριε ΠΑΝΙΔΗ τωρα μπορειτε να το δειτε ποιο καθαρα ΟΤΙ ΑΥΤΟς Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ κοιταει μονο την παρτι του....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. oso kai na skouzete o damianos tha einai sta pragmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eidate ti sas elega;
    pali o damianoooossss!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελικα μετα απο την σημερινη συνελευση αποδειχτειτε οτι ο ΤΣΩΤΣΟΣ κανει κουμαντο την ΕΠΣ και οτι ολοι ειναι πιονια εκει μεσα...ΤΕΛΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε Πανίδη και εσείς και όλοι σας τελικά πετάτε αετό!Μούγκα στο συμβούλιο της ΕΠΣ.Εξάλλου άλλος από τους καταράχτες κάνει κουμάντο.Απλά εσείς είστε οι γλάστρες.Μόνο λεονταρισμοί και μόνο.Από εδώ και πέρα ότι πάθετε καλώς να το πάθετε.Θα μου πεις λίγο σε νοιάζει. Σήμερα είσαι αύριο πας σπίτι σου.Αυτό το έρμαιο το ποδόσφαιρο τελικά το σκέφτεται κανείς;;;;;Άσε που τώρα άρχισαν να βγαίνουν και στην φόρα οι άτυπες συμφωνίες των εκλογών της ΕΠΣ με τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο των Γιαννιτσών.Κρίμα εκεί δεν σας έκατσε.Θέλετε δεν θέλετε 5 χρόνια Δήμαρχος ο ΣΤΑΜΚΟΣ.Σας εκθέτουν και τα λένε αυτοί με τους οποίους κάνατε τις αποτυχημένες συμφωνίες.Κρίμα πέσατε πολύ χαμηλά!!!!!Και πόσα ακόμα έχουν να βγουν στην φόρα..................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά πήρε απόφαση η ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ τί θα γίνει με το συγκεκριμένο θέμα η μόνο λόγια από τους νέους σωτήρες του ποδ/ρου της ΠΕΛΛΑΣ.Τί θα κάνουν τα παιδάκια αν δέν πάνε στόν Σύνδεσμο να τα ακουμπήσουν ,στήν νέα περίοδο θά βλέπουν γήπεδο με το μακαρόνι(εφ'οσον δερβέναγας παραμείνει ο ίδιος).Αρα πάμε γιά φούντο γενικώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News