Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Συνάντηση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου με τον Υπουργό Εσωτερικών (ΦΩΤΟ)

Συνάντηση του Δημάρχου Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου με τον Υπουργό Εσωτερικών

Με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ιωάννη Μιχελάκη συναντήθηκαν ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιάννης Μουράτογλου και Χρήστος Πέτκος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Έδεσσας κ. Αναστάσιος Δίου.

Αντικείμενο της συνάντησης ήταν το μείζον πρόβλημα της άρδευσης και ο Υπουργός προς τιμήν του αντιλαμβανόμενος πλήρως το μέγεθος του προβλήματος για την περιοχή μας, θα εξασφαλίσει έκτακτη χρηματοδότηση για την κάλυψη των αρδευτικών αναγκών.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Υπουργό κ. Μιχελάκη για την άμεση ανταπόκριση και την εξασφάλιση έκτακτης χρηματοδότησης για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος της άρδευσης που αντιμετωπίζει η αγροτική μας περιοχή. Εύχομαι να είναι πάντα άμεσος και αποτελεσματικός στην αντιμετώπιση των προβλημάτων» τόνισε ο Δήμαρχος Έδεσσας.

1 σχόλιο:

  1. την επόμενη μέρα των εκλογών ,και βάζει γκόλ ο δήμαρχος!!! ....κάποιοι άλλοι ακόμα κάνουν ζέσταμα......να δούμε ποιός θα γίνει αντιδήμαρχος..αυτός μετά να μάθει τα καθήκοντα του χάσαμε κανα 6μηνο..εεε δε θέλει πολύ...πέταξε το πουλάκι.....για κάποιους άλλους δήμους λέμε λέμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News