Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Eπαθαν σοκ οι επιβάτες της πτήσης από Θεσσαλονίκη – Τι συνέβη μες στο αεροπλάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Και ξαφνικά, εκεί που περίμεναν να φτάσουν στην Αθήνα, οι επιβάτες της κατάμεστης πτήσης Α3115 της Αegean, πάγωσαν όταν άκουσαν μια απίστευτη, μεστή, δυνατή φωνή να διαπερνά το αεροσκάφος.

 Ηταν η απρόσμενη «αεροπειρατεία» της...

...Λυρικής!

Συγκεκριμένα, δύο επιβάτες, ήταν ο τενόρος Δημήτρης Πάκσογλου και η σοπράνο Ελενη Κελεσίδη που σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και άρχισαν να τραγουδούν άριες από την Τραβιάτα αφήνοντας άναυδους του επιβάτες.

Η δράση της Λυρικής έγινε προκειμένου να γιορτασθεί και τιμηθεί η επέτειος 15 χρόνων της Αegean! Oι επιβάτες δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους και η Αegean απέδειξε πως επιλέγει να κινείται τολμηρά και δημιουργικά ακόμη και για τα γενέθλιά της.

Το δρώμενο έγινε την Τετάρτη 28 Μαϊου στην πτήση από το αεροδρόμιο Μακεδονία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.


Πηγή: www.iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News