Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Κόβονται από 1η Ιουλίου τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΑΕΔ

Από 1η Ιουλίου βαίνουν προς κατάργηση τα οικογενειακά επιδόματα 300.000 δικαιούχων

Οι μειώσεις των εισφορών και οι καταργήσεις στους φόρους υπέρ τρίτων έχουν αντίκτυπο σε μια σειρά από επιδόματα.

Έτσι από 1η Ιουλίου βαίνουν προς κατάργηση τα οικογενειακά επιδόματα 300.000 δικαιούχων.

Πρόκειται για επίδομα που αντιστοιχεί σε 8,22 ευρώ το μήνα για όσους εχουν ένα παιδί, 24,65 ευρώ για τα δύο παιδιά, 55,47 ευρω για τα τρία παιδιά, 67,38 ευρώ για τα τέσσερα παιδιά , 78,68 ευρώ για τα πέντε παιδιά και συνεχίζει αυξανόμενο, ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών.

Το επίδομα αυτό δίνεται σε όσους εργαζόμενους δεν εισπράττουν αντίστοιχο από τον εργοδότη τους, είτε επειδή δεν το προβλέπει η συλλογική τους σύμβαση, είτε επειδή προβλέπει χαμηλότερο.

3 σχόλια:

  1. Pes mou pali, giati anti na kopsei 100 euro apo kathe voulefti, dimarxo, ipourgo, proin i nin, i na kopsei sto 30% tis epixorigiseis se komata kovei apo tous goneis? To 8,22 tha se sosei.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μου γιατί ενώ μέσα σ' αυτόν το χαμό της φτώχειας, οι τράπεζες (που τις έχουμε σώσει εκατό φορές) αυξάνουν την κερδοφορία τους ΚΑΙ φέτος, και εσένα δε σου περνάει από το μυαλό να κόψουν αυτονών κάτι τις;

      Διαγραφή
  2. Δηλαδή η κατάργηση σε αύτο το "ελάχιστο" επίδομα των πολύτεκνων οικογενειών είναι αυτό που σώσει την Ελλάδα? Από αυτούς δηλαδή που παλεύουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια? Είστε απαράδεκτοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News