Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

15 μοναδικά χτενίσματα με πλεξίδες για μέλλουσες νυφούλες!

Προτάσεις για φανταστικά χτενίσματα την μεγάλη ημέρα του γάμου…

Βρήκες το νυφικό, αποφάσισες το μακιγιάζ και το μόνο που σου μένει να αποφασίσεις είναι το νυφικό χτένισμα;

Για έναν ανοιξιάτικο ή καλοκαιρινό γάμο, τα hairstyle με πλεξίδες είναι η top επιλογή, αφού οι αγαπημένες μας πλεξίδες είναι τόσο εντυπωσιακές και ταυτόχρονα τόσο κοριτσίστικες και ρομαντικές.

Boho, ρομαντικό, κλασσικό, girly ή σέξι όποιο στυλ και αν επιλέξεις για την μεγάλη ημέρα του γάμου, σίγουρα ένα ιδιαίτερο braided χτένισμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και θα αναδείξει το λαμπερό σου χαμόγελο!

Δες 15 προτάσεις για να επιλέξεις το ιδανικό χτένισμα για την ημέρα του γάμου σου:















1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News