Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Πάγκαλος: Υποφέρω με τα 1.800 ευρώ της σύνταξης

«Δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα..."

Λίγα θεωρεί τα 1.800 ευρώ της βουλευτικής σύνταξης του ο Θεόδωρος Πάγκαλος, επειδή, όπως λέει, δεν είχε προγραμματίσει στη ζωή του να έχει τόσα. 

«Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω…», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας μάλιστα ότι υποφέρει. 

Συγκεκριμένα σε μια από τις σταθερές εμφανίσεις του στον Βήμα Fm, όπου γίνεται σχολιαστής των πάντων ο παλαίμαχος πολιτικός σχολίασε την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για τις περικοπές των συντάξεων των δικαστικών και εισαγγελέων και αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να υπάρξουν αναδρομικές αξιώσεις και από τους βουλευτές είπε: 

«Εάν κάποιοι αποφασίσουν – γιατί βλέπω τώρα ένα πνεύμα κατά των δικαστών – και δεν δικαιώσουν τον εαυτό τους, διότι πιστεύω ότι ορθώς έπραξαν οι δικαστές και τον δικαίωσαν από την τυπική άποψη, της εφαρμογής του δικαίου, θα μπορούσε άλλος να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όπου θα εφαρμοστεί ο γενικός κανόνας δικαίου ότι δεν μπορεί να χειροτερέψεις αναδρομικά τις συμβατικές συνθήκες μιας εργασιακής σχέσης, σε έναν εργοδότη. 

Εκεί θα άνοιγε επίσης ο δρόμος για να δικαιωθούν κάποιοι και ανατρέπεται η οικονομική πολιτική. 
Γι' αυτό το λόγο, εγώ δεν θα κάνω προσφυγή, παρόλο ότι υποφέρω, διότι 1.800 ευρώ δεν είναι μεν σύνταξη πείνας, αλλά δεν είχα προγραμματίσει στη ζωή μου να έχω τόσα. Είχα προγραμματίσει κάτι παραπάνω...». 

Πηγή: www.lifo.gr

4 σχόλια:

  1. ΠΑΓΚΑΛΕ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΗ?ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΝΣΗΜΑ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EEELAAAA!!!!!! Ego me ta 250 pos ferno volta 4meli oikogeneia? A nai sosta, Doja to Theo exoume goneis, oi opoioi mazi pairnoun ligotera apo osa pairneis esi, alla katafernoun na fernoun volta 2 spitia, 2 nera, 2 Dees, 2 koinoxrista ktl ktl ktl kai tous menei kai gia ta farmaka tous! A min nomizeis, oute ki autoi, alla oute ki emeis eixame programatisei sti zoi mas na exoume tosa, ki emeis eixame programatisei kati parapano, alla me tis ante min po sas katafernete oxi mono na sas sixathoume oloi, alla mas kanete na noithoume kai entelos ilithioi pou sas dosame to dikaioma na lete oles autes tis aidies. Alla gnosto gourouni (signomi gourounakia) eisai kai exoume sinithisei tis aidies sou, gia poso akoma tha se anexomaste omos einai allo thema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό είναι το θέμα ή ότι δεν έχει μέτρο ο άνθρωπος! Από τη μια βρίζει όσους αντιδρούν στις περικοπές που εξαθλιώνουν, από την άλλη είναι πρωτομαστορας του διαίρει και βασίλευε και του "κοινωνικού αυτοματισμού" που καλλιεργεί εμφυλίους στι κοινωνικές ομάδες 9αυτά τα "ενσημα' έπαιρνε και παίρνει και γι αυτά η σύνταξή του. Αλλά, ως "καλός πατριώτης" δεν θα προσφύγει γιατι είναι μεγαλόψυχος, παρ' 'οτι δεν του φτάνουν!!! Μωρέ, βρίσκει και τα κανει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. STA PAPAR..@A MAS , EMEIS NA DEIS TI EIXAME YPOLOGISEI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News