Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΕΠΣ Πέλλας: Οι προπονητές ψήφισαν - Αυτοί είναι οι κορυφαίοι της Α1

Επιμέλεια: Γιώργος Μπίνος - Aridaia News

Δείτε τους κορυφαίους της Α1 σύμφωνα με την γνώμη των προπονητών που ψήφισαν για το Aridaia News ποδοσφαιριστές εκτός της ομάδας τους, προπονητές, διαιτητές και βοηθούς διαιτητή:

Στην θέση « ένα» κορυφαίος γκολκήπερ αναδείχθηκε ο Δημήτρης Παλιάικος του Εθνικού Γιαννιτσών με έξι ψήφους και ακολούθησαν ο Τόλης Αποστόλου της Ελπίδας Έδεσσας με τέσσερις, Μιχάλης Μπόικος του Ολυμπιακού Γαλατάδων με τρείς ενώ από μία ψήφο πήραν οι Γρηγόρης Καραγιαννίδης του Αλμωπού, Αλέξης Γαβριηλίδης της Δόξας Μανδάλου και Νώντας Ακριτίδης του Ορφέα Ριζαρίου.

Στην αμυντική γραμμή κορυφαίοι αναδείχθηκαν οι Γιάννης Ουζούνης του Ορφέα Ριζαρίου και Μάριος Τζαμτζής του Εθνικού Γιαννιτσών παίρνοντας από τρείς ψήφους ενώ από δύο ψήφους πήραν οι Ευθύμης Τσόρμπας της Ελπίδας Έδεσσας, Μιχάλης Μιχαηλίδης του Αλμωπού και Λάζαρος Ορφανίδης του Ολυμπιακού Γαλατάδων. Από μία ψήφο πήραν οι Τάσος Τσελέπης του Ολυμπιακού Γαλατάδων, Μπάμπης Σαββάκης του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, Άκης Σαββίδης του Ορφέα Ριζαρίου και Παναγιώτης Δεμίρης του Αλμωπού.

Στη «μεσαία» γραμμή ο πολύπειρος Άγγελος Βοτάρης του Ολυμπιακού Γαλατάδων αναδείχθηκε κορυφαίος με επτά ψήφους ενώ στην δεύτερη θέση βρέθηκαν με τρείς ψήφους ο καθένας οι Γιώργος Ελευθεριάδης και Γιάννης Παντελίδης του Αλμωπού ενώ ακολούθησαν με μια ψήφο οι Δημήτρης Καραμούζας του ΜΑ Πέλλας, Γιάννης Παλημάνης της Ελπίδας Έδεσσας, Νίκος Παπαδόπουλος του Αλμωπού.

Στην επίθεση πρώτος αναδείχθηκε ο Γιώργος Τσεγάνης του Ορφέα Ριζαρίου με έξι ψήφους, ακολούθησε ο Μιχάλης Γκότσης της Δόξας Μανδάλου με πέντε ψήφους ενώ από δύο ψήφους πήραν οι Γιώργος Καραδήμος του Ολυμπιακού Γαλατάδων, Δημήτρης Λαφαζανίδης του Εδεσσαικόυ και τέλος μια ψήφο πήρε ο Γιώργος Λεκάκης της Ελπίδας Έδεσσας.

Καλύτερο ταλέντο αναδείχθηκε ο Βασίλης Τσόρμπας της Ελπίδας Έδεσσας με τέσσερις ψήφους ενώ αποκούθησε ο Γιάννης Κούμπου του ΜΑ Πέλλας με τρείς ψήφους. Δύο ψήφους πήρε ο Λαζαρος Ελευθεριάδης του Αλμωπού και ακολούθησαν με μία ψήφο οι Δημήτρης Μάντης του ΠΑΟ Κερασιάς, Άγγελος Κιόρτσης της Ελπίδας Έδεσσας, Τάσος Καπαγιαρόγλου του Εδεσσαικού, Χρήστος Πέτσος του Αλμωπού, Θοδωρής Θεοδωρίδης του Αλμωπού, Γιώργος Κώνστας τους Αλμωπού και Αντώνης Λεμονάκης της Δόξας Εξαπλατάνου.

Καλύτερος προπονητής ψηφίστηκε από σου συναδέλφους του ο Δημήτρης Τομπάζης που ανέδειξε πρωταθλητή τον Ολυμπιακό Γαλατάδων με οκτώ ψήφους, ακολούθησε με δύο ψήφους ο Βασίλης Μαντζάρης του Αλμωπού ενώ από μια ψήφο πήραν οι Γιώργος Τσιμπίνης του ΜΑ Πέλλας, Γιώργος Τσιμτσιρίδης της Δόξας Εξαπλατάνου, Γιάννης Γυριχίδης του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών, Φώτης Μητσάκης του Εθνικού Γιαννιτσών και Κώστας Μαλουμίδης του Ορφέα Ριζαρίου.

Τον τίτλο της κορυφαίας σφυρίχτρας απέσπασαν δυο διαιτητές ο ανερχόμενος Σπύρος Ατζαμιδάκης και ο έμπειρος Γιώργος Μιχαηλίδης που πήραν τρεις ψήφους. Ακολούθησαν με δύο ψήφους οι Άρης Πασλαμούσκας και Γιώργος Ροδοβίτης ενώ από μία ψήφο έλαβαν οι Νίκος Θεοδωρόπουλος, Βαγγέλης Γιάγκος, Κατερίνα Καραγιάννη, Θωμάς Μαυρίδης, Μπάμπης Σελεμίδης, Κώστας Σιδηρόπουλος.

Κορυφαίος βοηθός διαιτητή αναδείχθηκε ο Γιάννης Σίπκας που έλαβε πέντε ψήφους, ακολούθησαν με δύο ψήφους οι Χρήστος Συρώκας, Μαρία Κουπαράνη, Ματούλα Μήτρου, Σταύρος Σίπκας ενώ μία ψήφο πήραν οι Βασίλης Αργυρός, Μαλαμάτη Σταμανίκη και Χρήστος Κορώνας.

18 σχόλια:

  1. ena onoma tha po marko lesh profhths karasthmena.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οχι στημενα.απλα καθαρα λογω συναισθηματος και συμφεροντων

      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΑΔΙΚΟΥΝΤΑΙ-ΟΙ ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ[ΜΟΝΟ 2];ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ[ΜΟΝΟ 1];ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ [ΑΝΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΚΕΡΑΣΙΑ].ΚΑΡΑΙΣΑΡΙΔΗΣ-ΠΗΡΕ ΚΥΠΕΛΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΜΠΟΙΚΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ.ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. stin xeiroteri
    A1 olo ton epoxon! me proto skorer na exei me to zori 17gkol ..poios botaris re paidia sto kentro ?dld to 10ari tou edessaikou dn sas arese ka8olou ? kalutero talento leei o tsormpas o afantos!! krima krima pou ola ta kanete opws 8elete!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O tsormpas enan agwna epaize stous epomenous pente ton psaxnane mesa sto gipedo.Simfwnw mazi sou.Poli kaki i epilogi tou ws talentou tis A1

      Διαγραφή
  4. ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συγχαρητηρια στο μπλοκ και τον κυριο μπινο για την προσπαθεια που κανει να δωσει αλλη λαμψη στο ερασιτεχνικο[;;;;]ποδοσφαιρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. o botarhs re paidia sta poio polla mats epaize pisv.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αβραμίδης της όρμας με τετοιες εμφανίσεις δεν αναφέρετε καν; ο ελευθεριάδης του αλμωπού μόνο δύο ψήφους; ολοι οι προπονητές μεσένυχτα έχετε μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαριος ΤΖΑΤΖΗΣ λεγεται το παιδι απο τον Εθνικο Γιαννιτσων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. An kseran n dialegoun k n psifisoun tous korifeous paiktes de tha itan proponites a1 tha itan kapou parapanw....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συγχαρητηρια..Τρομερα αποτελεσματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. xaxaxa o palimanis pou einai re asxetoi sta play off tous pernouse olous san stamatimenous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Χοντζιας του Ριζαριου δεν αξιζε φανταζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News