Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Ποιοι στρατιωτικοί θα παίρνουν επιπλέον 30 μέρες άδεια - Υπογράφτηκε η απόφαση

Καλη η πρωτοβουλία του Α/ΓΕΕΘΑ και επιτέλους μια καλή “υπογραφή” για τους στρατιωτικούς

Στρατιωτικοί που επιμελούνται τέκνα τα οποία δεν εργάζονται και πάσχουν από νόσημα, που απαιτεί τακτικές μεταγγίσεις αίματος ή χρήζει περιοδικής νοσηλείας, δικαιούνται 30 ημέρες ειδικής άδειας, πέραν της κανονικής, συνολικά για όλα τα τέκνα.

Στις 3-6-2014 η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, μετά από πρωτοβουλία του Α/ΓΕΕΘΑ κ. Κωσταράκου και για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που είχαν ανακύψει σε στελέχη, ενέκρινε την χορήγηση της προβλεπόμενης ειδικής άδειας 30 ημερών, για κάθε τέκνο, που δεν εργάζεται και πάσχει από νόσημα το οποίο απαιτεί τακτικές μεταγγίσεις αίματος ή χρήζει περιοδικής νοσηλείας.

Καλη η πρωτοβουλία του Α/ΓΕΕΘΑ και επιτέλους μια καλή “υπογραφή” για τους στρατιωτικούς.

---
Πηγή: onalert.gr

2 σχόλια:

  1. δηλαδή εαν καταργούσαμε το στρατό και γλιτώναμε αυτά τα δις ευρώ και μας προστατευε ευρωπαικός στρατός κι αντι για αμορφωτους οπυ κλπ ειχαμε έρευνα ,ινστιτούτα καινοτομίας, ερευνητικά κέντρα παραγωγής κλπ προωτοπόρα πράγματα δεν θα ήμασταν μια σύγχρονη ευρωπαικη χώρα οπως το βελγιο η Ολλανδια κλπ? τώρα είμαστε όμως δυνατοί! νικάμε κάθε εχθρό και γενικά είμαστε ήρωες!! τι καθομε και λέω....όλοι αυτοί οι αμόρφωτοι τι δουλειά θα κάναν? χαχα αστα μωρε...παμε πεζοδρομο για χαβαλε και οτι ναναι...αυτό μας αντιστοιχεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ τι μορφωτικού επιπέδου είσαι και μιλάς έτσι για ανθρώπους που τελειώνουν σχολές με βαθμό εισαγωγής από 19.500 ως 16.000 μόρια την κατώτατη βάση?που οι περισσότεροι τελειώνουν και δεύτερο πανεπιστήμιο?αλλά άσε φαίνεται από την ορθογραφία σου το μορφωτικό σου επίπεδο και από την χολή που στάζεις η κοινωνική σου μόρφωση...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News