Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Συνελήφθη 36χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στα Γιαννιτσά

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Στις 05.06.2014 το βράδυ, στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, συνελήφθη ένας ημεδαπός ηλικίας 36 ετών, διότι προ επικείμενου αστυνομικού ελέγχου της δίκυκλης μοτοσικλέτας στην οποία επέβαινε, αυτός απέρριψε στο οδόστρωμα μία συσκευασία, η οποία περιείχε μισό δισκίο αγνώστου προελεύσεως, το οποίο κατασχέθηκε.

Ακολούθως, σε έλεγχο της μοτοσικλέτας βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο και κατασχέθηκε ένα φαρμακευτικό δισκίο άνευ ιατρικής συνταγής.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Γιαννιτσών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News