Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

Σημαντική διάκριση για μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαιας

Ανακοίνωση

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαιας εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές της β' τάξης για το πρώτο βραβείο που πήραν στον διαγωνισμό 3η βιβλίο - τρεχάλα φιλαναγνωσίας που διοργάνωσαν η εκδόσεις ψυχογιού ανάμεσα σε 400 σχολεία.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια στις δασκάλες μας Μπάζδου Αντωνία και Παρασκευή Τεκέογλου.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιάννης Νικολαΐδης

5 σχόλια:

  1. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά της β ταξης του σχολείου μας . Η μητέρα του Γιάννου και του Κωνσταντίνου δύο παιδιών που είχαν την τύχη να περάσουν απο το σχολείο αυτό και μάλιστα να έχουν διδαχθεί από την κυρία Βούλα και από την κυρία Αντωνία. Με τις καλύτερες αναμνήσεις .
    Γεωργία Γεωργοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eimai polu xaroymeni k tyxeri poy eixa tin tyxi to paidi moy na exei daskala tin kyria boyla sta 2 prota symantika sxolika toy xronia,eyxaristoyme poly gia ola osa ekane k emathe sta paidia mas ,tha tin agapane k tha tin sebonte gia mia zoi !!!!!!!!!!!!!ena poly megalo eyxaristo apo ta bathi tis kardias mas !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν μπορείς να διαβάσεις αυτά, ευχαρίστησε τους δασκάλους σου.
    Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη κάποιοι που το αναγνωρίζουν.
    Μπράβο στα παιδιά και τις δασκάλες τους ! PePris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και γω ένας περήφανος γονιός ...... συγχαρητήρια στα παιδιά μας και φυσικά στις δασκάλες τους.



    n t g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εγώ μια περήφανη και συγκινημένη μαμά
    συγχαρητήρια παιδάκια μας
    Ευχαριστούμε Βούλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News