Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαιας υποδέχτηκαν το καλοκαίρι (ΦΩΤΟ)

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Οι μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαιας αποχαιρέτησαν το σχολικό έτος με μία υπέροχη γιορτή.

Ένα μεγάλο μπράβο στους μικρούς ηθοποιούς και στην υπέροχη δασκάλα τους κα Αναστασία Παπαδοπούλου.

Δείτε φωτογραφίες:




4 σχόλια:

  1. Πρόκειται για τα παιδιά της στ τάξης του τέταρτου δημοτικού σχολείου που φέτος το αποχερετουν και φλερτάρουν με το γυμνάσιο. Παίζοντας ΑΡΙΣΤΟΦΆΝΗ και τραγουδώντας lndila DERNIERE Danse (τελευταίος χορός). Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας παιδιά αλλά και στις δασκάλες σας την κυρια Τασούλα και την κυρία των γαλλικών. Σας εύχομαι να μην νιώσετε ποτέ τον πόνο του τραγουδιού που διαλέξατε και να πετάξετε προς το μεγαλύτερο σχολείο με εφόδια (την ελπίδα - την αγάπη-και την γλύκα της ηλικίας σας όπως λέει και το τραγούδι λίγη αγάπη μια στάλα μέλι και χορεύω-χορεύω. ....και πετάω-πετάω. ...).ΜΠΡΆΒΟ λοιπόν Μαρία , Δημήτρη, Γιάννη, Έλενα, Δήμητρα, Παναγιώτη, Χρήστο, Βαρβάρα, Στέλλα , Γιάννο σίγουρα κάποια ονόματα ξεχνάω όμως οι ευχές όλου του κόσμου να σας ακολουθούν σε όλη σας την ζωή. Η μητέρα του μικρού - μεγάλου Γιάννου Νικολαΐδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΕΛΛΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΕΛΕΙΑ ΘΕΑΤΡΟ!!!!!!!
    Επίσης μπράβο στην Μαρία,την Έλενα,την Δήμητρα και την Βασιλική που τραγούδησαν υπέροχα με τις μελωδικές φωνές τους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένα μεγαλο μπραβο σε ολους!Ειδηκοτερα στον ΓΙΑΝΝΟ κ στην Ελενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News